Annak idején a Fidesz kormány miért nem engedte tovább a keletiből a migránsokat?
Nyugat nem akarta befogadni?, akkor nyugat mégis migráns ellenes.
Mi nem akartuk valamiért tovább engedni?
#20:
akkor te most azt állítod, hogy a rendőrök leszedték a vonatról a veszélyes migránsokat és otthagyták őket őrizetlenül a Keletiben, ahol ezután allahuakbarozhattak volna vagy veszélybe sodorhatták volna a napi szinten arra közlekedéket esetleg fosztogatásba kezdhettek volna?
Ezt nem ítéled nemzetbiztonsági kockázatnak? Nem gondolod, hogy ez megengedhetetlen a rendőrség és a BM részéről? :D
( ez is beleszaladt xD )
Nem állítottam, hogy sz ISIS egységei táboroztak volna a Keletinél. Nem voltam Pesten, de itt Szegeden is tapasztaltam a Nagyállomás környékén táborozó migránsoktól fenyegető magatarást -néhányan lenyakazó mozdulatokat mutattak a kezükkel. Igyekeztünk messzebbről kerülni őket.
Ugyanilyen felvételek kerültek ki a YouTube-ra a Keletiről is.
Viszont néhánnyal feljebb egy másik válaszoló erősen erre utalt és részletesen kifejtette, hogy miért jelentettek biztonsági kockázatot. Szerinte jobb volt,hogy a rendőrök az aluljáróban őrizték őket és nem engedték tovább, szerinted meg nem jelentettek biztonsági kockázatot és amikor megunták akkor továbbálltak azaz senki nem őrizte őket.
Ez nagyon nagy ellentmondás kettőtök véleménye között, bár te csak a tévében láttad így lehet ez az alapja az eltérésnek.
Háát... Voltak itt "fucsa dolgok".
A horvátok engedély nélkül átküldtek egy vonatnyi migrást, majd nem akarták visszafogadni az üres vonatot fertőtelenítés nélkül.
Hasonlóan több napos takarításra, fertőtlenítésre került sor a szegedi Nagyállomás körül, amikor elvonultak a migránsok.
Egy lángosárus elmondta, hogy nála kávét vett egy migráns, 100 eurossal fizetett, majd eltünt, nem várta meg a visszajárót. -Szerinte nem ismerte a pénz értékét.
Egy kórházi orvos elmondása szerint bevittek hozzájuk egy beteg migrást, aki eleinte keményen ellenált a vizsgálatoknak. Később kiderült, hogy jelentős mennyiségű papirba csomagolt 100 euros volt a testére ragasztva.
-Szerinte több 10 ezer lehetett.
Nem tudom Pesten mennyire őrizték őket a rendőrök. Itt Szegeden a vasútállomás előtti téren és az állomáson táboroztak, senki nem "őrizte" őket. A vonatokranem gedték fel őket, csak aki engedéllyel rendelkezett.
Sokan kóboroltak a városban.
Egy üzletben előttem állt a sorban két paki, vagy afgán.
Valamin erősen vitatkoztak, majd maguk elé engedtek, közben figyelték amint kirakom az árút, majd megkapom a számlát és fizetek.
Rájöttem, hogy nem ismerték, hogy hogy "működik a rendszer", s erről folyhatott a korábbi vita.
"Rájöttem, hogy nem ismerték, hogy hogy "működik a rendszer", s erről folyhatott a korábbi vita."
Mert Pakisztánban és Afganisztánban nincsenek boltok.. na jó :D
Elég sok helyen jártam a világban -35-36 országban-, hogy többnyire felismerjem, hogy milyen országba valók az emberek. Két 30 év körüli férfi volt.
Még az utánam jövőt is maguk elé engedték szótlanul figyelve, hogy mit, hogyan csinál.
És igen. Afganisztán, Pakisztán és jónéhány ország elmaradott térségében nincsenek modert üzletek.
Egyébként ezzel nem őket akartam ledegradálni.
Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!