Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annak idején a Fidesz kormány...

Annak idején a Fidesz kormány miért nem engedte tovább a keletiből a migránsokat?

Figyelt kérdés

Nyugat nem akarta befogadni?, akkor nyugat mégis migráns ellenes.

Mi nem akartuk valamiért tovább engedni?

2021. okt. 21. 18:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
44%

"Illegális bevándorlók voltak, engedély nélkül tartózodtak az országban."

Akik le is léptek volna- ahogy tették is- önszántukból. Erre mi mit csináltunk az ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓKKAL? Őrizetbe vettük őket a Keleti aluljárójában. :D

Ezt most komolyan gondolod? :D

2021. okt. 21. 18:42
 12/28 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként te miért nem tudod megkülönböztetni az ideszakadt barbár kontinensfoglalókat (a migrincseket/illegális bevándorlókat) a bevándorlóktól? Ez is egy hülye balos taktika, hogy mossuk össze az emberi szemetet xy csoporttal, majd fogjuk rá a hazafiakra, hogy rasszista, antiszemita, idegengyűlölő nácik.
2021. okt. 21. 18:54
 13/28 anonim ***** válasza:
45%

És te komolyan gondolod, hogy össze kellett volna engedni ezeket a koszos, mosdatlan, ki tudja milyen szándékú embereket a vonaton a magyarokkal, aztán ott csinjanak, amit akarnak és menjenek tovább a vakvilágba? Mi van, ha kirabolnak valakit? Mi van, ha leszállnak tömegében egy kisebb településen és elkezdenek fosztogatni? Mi van, ha van köztük egy beszivárgott terrorista, akinek épp a vonatkon támad kedve nyomni egy allahakbar-t? Inkább legyen a keletiben őrizet alatt, de ha engem kérdezel, onnan is paterolják el őket minél hamarabb az első menekülttáborba.

2021. okt. 21. 18:55
 14/28 anonim ***** válasza:

"Egyébként te miért nem tudod megkülönböztetni az ideszakadt barbár kontinensfoglalókat"

Azok akik nagy pénzekért taxizták őket a két határ között azok miért nem tudták őket megkülönböztetni?

Amúgy én meg tudtam őket különböztetni, viszont te ezt írtad:

"Azért is volt jó,hogy Budapest belvárosában sok az olyan,akik támogatják a bevándorlást "miért ne" alapon.Nekik kellett egy kis ízelítő"

A budapesten élők pontosan tudják milyenek a "bevándorlók" mivel ott nagy számban élnek. Ez a csűrhe pedig nem hozzánk jött, nálunk csak tranzitol.. Sajnálom, hogy te ezt nem tudod megkülönbözetetni..

"És te komolyan gondolod, hogy össze kellett volna engedni ezeket a koszos, mosdatlan, ki tudja milyen szándékú embereket a vonaton a magyarokkal"

Az incidesn előtt össze voltak engedve és csináltak valami? Mondj egy példát..

"Mi van, ha kirabolnak valakit?"

Hé tezsvírem mutasd már meg a mennyi az idő, de a telefonodon mutasd.. ismerős? :D

" Mi van, ha leszállnak tömegében egy kisebb településen és elkezdenek fosztogatni? "

Mert a Keletiből Bécsbe tartó nemzetközi vonatok azok meg szoktak állni kisebb településeken.. Nyilván, behúzták volna a vészféket Ácson és nekiálltak volna a faluban fosztogatni. Teljesen életszerű.. :D

"Mi van, ha van köztük egy beszivárgott terrorista"

Mi van akkor ha egy beszivárgott terrorista,isis harcos pont ferihegyen tranzitol? Ahogy pl tették az isis nyugati szimpatizánsai is és néhány magyar is..

"akinek épp a vonatkon támad kedve nyomni egy allahakbar-t?"

Persze, Budapest és a menedéket jelentő osztrák határ között..

"de ha engem kérdezel, onnan is paterolják el őket minél hamarabb az első menekülttáborba."

Na ez egy helyes meglátás. Menj és kérdezd meg a vezéreidet, miért nem ezt tették hisz ez lett volna az elvárható. Miért altatták őket EGY KIBSZOTT HÉTIG a keletiben, mielőtt gyalog elindították őket az M1 felé. Mi lett volna, ha ott allahuakbaroznak? :D

Ebbe most beleszaladtál papi :D

2021. okt. 21. 19:33
 15/28 anonim ***** válasza:
38%

"Az incidesn előtt össze voltak engedve és csináltak valami? Mondj egy példát.."

Hát te mondtad, hogy ott voltak tartva erőszakkal. Nyilván zárt térben, a hatóság jelenlétében nem nagyon mert volna keménykedni ez a boldog, ünneplő tömeg.

Amúgy nagyon értelmes a gondolatmeneted. Én mentem már át piroson, és nem lett balesetem. Akkor nincs is értelme a jelzőlámpáknak, mi? :D

"Hé tezsvírem mutasd már meg a mennyi az idő, de a telefonodon mutasd.. ismerős? :D"

Egy migráns ennyire sem tudta volna kifejezni magát, persze én udvariasan visszakérdeztem volna, hogy "Egy jéghideg mit kérsz?" :)

"Mert a Keletiből Bécsbe tartó nemzetközi vonatok azok meg szoktak állni kisebb településeken..."

Csak egy példa volt, de akárhol leszállhattak volna, vagy akár a vonaton csinálhattak volna rendbontást, stb. Komolyan nem értem, mi olyan érthetetlen ezen, hogy magukat azonosítani nem képes, angolul kommunikálni nem tudó embereket miért akarnánk szabadon lődörögjenek az ország és Unio területén?

"Mi van akkor ha egy beszivárgott terrorista,isis harcos pont ferihegyen tranzitol?"

Igen, ennyi erővel bárhol lehet terrorista, vagy akár bűnöző. Miért is kell akkor biztonsági rendszer bárhova. Amíg bevédünk egy területet a terroristák ellen, addig marad 100 másik, ahol meg lehetnek terroristák. Ki érti ezt miért harcolunk a bűn ellen? :D

"Persze, Budapest és a menedéket jelentő osztrák határ között.."

Egy öngyilkos merénylőt nem izgatna a menedék, mivel épp kinyírni készül magát, észkombájn.

"Miért altatták őket EGY KIBSZOTT HÉTIG a keletiben, mielőtt gyalog elindították őket az M1 felé. Mi lett volna, ha ott allahuakbaroznak? :D"

Talán a hatóság jelenlétében kisebb a valószínűsége egy sikeres allahuakbarnak. Talán ha a keletiben kénytelen allahuakbarozni az ipse, az eredeti (valószínűleg még több áldozatot követelő) célpont allahuakbarmentes marad. De már megint ez a hozzáállás... Mi értelme védekezni az allahuakbar ellen, mikor úgyis bekövetkezhet bárhol. Amúgy meg inkább következzen be a keletiben, amíg össze van zárva a sok dzsippó. :D

"Ebbe most beleszaladtál papi :D"

Nem vagyok nagyapa.

2021. okt. 21. 20:38
 16/28 anonim ***** válasza:

"Talán ha a keletiben kénytelen allahuakbarozni az ipse, az eredeti (valószínűleg még több áldozatot követelő) célpont allahuakbarmentes marad."

Mondj egy a Keletinél forgalmasabb helyet a vonat útvonala mentén Budapest és az országhatár között.

1.:

szóval nem tudsz írni egy példát sem korábbról amikor erőszakos bűncselekmény miatt gond lett volna velük. Oké.

2.:

azért volt ott riport a keletiból is ahol ki tudták fejezni magukat, csak épp máshogy fordították a tévében xD

3:

akárhoz leszállhattak volna ja,Győr és Lébény között a szántóföldön.. :D

4:

ha már leszedték őket a vonatról,átvizsgálták őket igaz hogy egyiknél se legyen semmilyen fegyver vagy annak használható tárgy illetve bomba. ha nem az hiba mert akkor felrobbanthatták volna magukat a Keletiben is igaz? Akkor innentől mi értelme a többi napnak? Minek kell ott dögleszteni a Keleti előtt fegyvertelen érvényes menetjeggyel rendelkező embereket napokig?

5:

az öngyilkos merénylők azért olyan helyen dolgoznak, aminek van sajtóvisszhangja. A Keletit nem robbantották magukra, akkor szerinted felrobbantották volna maguk alatt a vonatot? Te hol robbantanál? Egy zárt csarnokban 2000 ember között, vagy egy vasúti kocsiban ahol max 80 ember van? :D

"Talán a hatóság jelenlétében kisebb a valószínűsége egy sikeres allahuakbarnak. Talán ha a keletiben kénytelen allahuakbarozni az ipse, az eredeti (valószínűleg még több áldozatot követelő) célpont allahuakbarmentes marad."

Tehát ha ránk robbantja a Keletit az jó, mert akkor nem Nyugat-Európában robbant.. ez ám a logika.

Amúgy te komolyan azt hiszed, hogy ezek országokon át gyalog csempészik a merényletekhez használt fegyvereket és robbanóanyagot? :D

Szomorú, hogy megint csak az összefüggéstelen hülyeségre jutott energia meg annak a kiforgatására amit én írtam. Mindegy, már megszoktam :D

2021. okt. 21. 20:59
 17/28 anonim ***** válasza:
23%

"Mondj egy a Keletinél forgalmasabb helyet a vonat útvonala mentén Budapest és az országhatár között."

A vonat maga.

"Szóval nem tudsz írni egy példát sem korábbról amikor erőszakos bűncselekmény miatt gond lett volna velük. Oké."

A határon, ami ünneplő békés tömegként volt aposztrofálva.

"azért volt ott riport a keletiból is ahol ki tudták fejezni magukat, csak épp máshogy fordították a tévében xD"

Nem láttam ilyen riportokat, nem mintha érdekelne.

"akárhoz leszállhattak volna ja,Győr és Lébény között a szántóföldön.. :D"

Ne ragadj le Magyarországon. Illegális bevándorlók. Semmi keresnivalójuk nem volt itt, sem Európában. Az első számukra biztonságos ország Törökország volt. Mi olyan hihetetlen abban, hogy mi védeni akarjuk a határainkat, nem akarjuk, hogy kontroll nélkül mozogjanak illegális bevándorlók, vagy hogy tovább utazzanak nyugat felé? Sem azt nem akaruk, hogy terroristák jöjjenek velük, sem azt, hogy más bűnözők, sem azt, hogy a segélyekért.

" Akkor innentől mi értelme a többi napnak? Minek kell ott dögleszteni a Keleti előtt fegyvertelen érvényes menetjeggyel rendelkező embereket napokig?"

Már írtam korábban, csak ismételni tudnám magam.

"Te hol robbantanál? Egy zárt csarnokban 2000 ember között, vagy egy vasúti kocsiban ahol max 80 ember van? :D"

Melyikkel okozható több áldozat? Egy zárt csarnokban robbantással, ahol 2000 ember van, de a bomba hatósugar miatt 2000-et úgysem tudsz megölni, hanem ennek a tizedrészét (sem), vagy egy vonaton, ha a mozdony robbantod fel, és siklasztod ki vele együtt a hozzá tartozó összes kocsit?

"Tehát ha ránk robbantja a Keletit az jó, mert akkor nem Nyugat-Európában robbant.. ez ám a logika."

Nem. Semmilyen körülmények között nem jó, ha robbantanak.

"Amúgy te komolyan azt hiszed, hogy ezek országokon át gyalog csempészik a merényletekhez használt fegyvereket és robbanóanyagot? :D"

Nem, ezt nem is mondta senki.

"Szomorú, hogy megint csak az összefüggéstelen hülyeségre jutott energia meg annak a kiforgatására amit én írtam. Mindegy, már megszoktam :D"

Látom, te meg azt vagy képtelen felfogni, hogy mi értelme annak, magukat azonosítani nem képes embereket nem akarunk szabadon kószálni. Mondd, mi az oka annak, hogy a legtöbb ideérkező nagyrészének nincs is kb. semmilyen okirata?

2021. okt. 21. 21:29
 18/28 anonim ***** válasza:
28%

Amig az osztrákok azt nem mondták, hogy jöhetnek, nem engedték tövább őket. Az osztrákok akkor hagyták jóvá, amikor Merkel mami kijelentette, hogy a németek "mindenkit szeretettel (plüsmacival) várnak".

Közben elindultak gyalog a határ felé. Ezeket kísérték a rendőrök.

Amikor megjött az engedély, buszokkal vitték tovább, illetve felengedték őket papírok nélkül a vonatra is.

Ugyanez volt a baloldali vezetésű Szegeden. Az állomáson, állomás előtt táboroztak több százan. Bár az állomáson van wc, sokan nem használták. Volt mit takarítani, fertőtleníteni...

Amikor megjött az "engedély", mindenki mehetett.

2021. okt. 22. 12:41
 19/28 anonim ***** válasza:
55%

"Közben elindultak gyalog a határ felé. Ezeket kísérték a rendőrök."

Tehát a rendőrök erővel leszállították őket a vonatról, őrizték őket a Keletiben majd ezek fogták magukat és csak úgy gyalog elindultak...

Kicsit sem önellentmondás ez sem. Ti ezt a sok baromságot elhiszitek amit ide írtok? :D

2021. okt. 22. 19:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Így van. Miután nem engedték fel őket a vonatra, egy idő után gyalog elindultak. Közben megjött az "engedély", onnantól vitték őket busszal, vonattal.

2021. okt. 23. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!