2361 fertőzött csak a mai nap, súlyos vírushelyzet van Magyarországon, tombol a Covid. Miért nincsenek már végre bezárva a nem-léfontosságú üzletek, visszahozva a maszkviselés és kijárási tilalom, illetve az online oktatás?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 09:34
31/33 anonim válasza:
30: én már voltam covidos. Nátha volt. Aki a náthától lélegeztetőre kerül, ott súlyos gondok vannak, és talán nem erre kéne fogni.
32/33 anonim válasza:
Nem mindenki úgy viseli mint te. Kollegémnak a fia 29 évesen múlt héten halt meg benne. Egészséges fiatal volt, rengeteg tervvel.
Pont az benne a kritikus, hogy senki sem tudja, hogy az ő szervezete hogyan fogja viselni. Én is átestem rajta, 3 napig majdnem 40 fokos lázam volt, utána a szaglásom hónapokig nem tért vissza. Neked, és még sok más embernek is szerencséje volt, akik enyhe tünetekkel átvészelték. Másik kollégám, aki óriási vírustagadó, és oltásellenes, két hete otthon fekszik, mert felkelni sem bír. Azt mondja bárcsak komolyabban vette volna az egészet. Nem szabad alábecsülni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!