Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az aki Márki Zay Péterre...

Ricsipowe15 kérdése:

Ki az aki Márki Zay Péterre fog voksolni jövőre? Mert csak egy út van CSAK FELFELÉ 👆 NAGYON KORMÁNYT KELL VÁLTANUNK NEM SZABAD 🆓 ÚJRA EGY KORMÁNYT ILYEN SOKÁIG HAGYNI HOGY KORMÁNYOZZON!!

Figyelt kérdés

Úgyhogy kérlek titeket hogy a bizonytalanok is szavazzanak az összefogásra

Van olyan aki bizonytalan és az ellenzékre voksol?

Válaszaitokat nagyon megköszönöm

2021. okt. 21. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a Fideszt mindenki elfelejti, valószínüleg tényleg az övéké lesz a legnagyobb frakció. Érdekes helyzet lesz, mert ha MZP lesz a közellenség, akkor a Fidesznek és a DK-nak NYÍLTAN együtt kell működniük ellene, miközben az egyik ellenzékben, a másik kormányon lesz. Ez elég érdekes lenne, én nem is tartom valószínűnek.
2021. nov. 6. 20:55
 52/62 anonim ***** válasza:
75%
Az a fogyatékos MZP elvenni a rezsicsökkentést is a migránsok beengedése mellett. Nézd meg mi lett az eu-ból. Most tanítják a népnek hogy fűtsenek otthon gyertyákkal. Több hetes áramkimaradások lennének Ez kell ide teszerencsétlen?
2021. nov. 7. 18:54
 53/62 anonim ***** válasza:
43%

"Az a fogyatékos MZP elvenni a rezsicsökkentést is a migránsok beengedése mellett."

Orbán engedi be a migránsokat. Sajnálom, hogy össze kell törnöm a kis burkodat.

https://www.youtube.com/watch?v=PhLV9BiT3SQ&ab_channel=Dr.M%..

2021. nov. 7. 19:29
 54/62 anonim ***** válasza:
100%
53 miért kell trollkodni?
2021. nov. 7. 19:47
 55/62 anonim ***** válasza:
0%

"miért kell trollkodni?"

Nem tudom. Te pl. miért teszed? Nézd meg a videót.

2021. nov. 7. 20:30
 56/62 anonim ***** válasza:
71%
Xddd és az 53-as belinkel egy MZP videót 😭😭😭😭😭😭😭👏👏👏👏🤣🤣🤣
2021. nov. 7. 21:04
 57/62 anonim ***** válasza:
73%

"Xddd és az 53-as belinkel egy MZP videót "

Ha arra várok, hogy Orbán médiája igazat mond, sosem érek célt :( Ennyire fáj igazat látni? :(

De tudjátok mit? Cáfoljátok meg. Melyik része nem igaz szerintetek?

2021. nov. 7. 21:39
 58/62 anonim ***** válasza:
71%
Az egész egy fszság. Az a márki zay aki 2018-ban az illegális bevándorlásról beszélt hogy milyen jó az ma azt mondja hogy nem engedné be a migránsokat. És ha ő nem akkor mivan? A legnagyobb frakciójú DK, vagy mondjuk az MSZP beengedné őket. A Fidesz meg megvédett minket a kerítéssel, ezt nem fogja lebontani Márki, de nem is építette volna meg az is biztos
2021. nov. 7. 21:50
 59/62 anonim ***** válasza:
75%

"Az egész egy fszság."

Sejtettem, hogy ez lesz :D Ha nem tudod egy elemét semmegcáfolni a videónak, mond azt, hogy hülyeség az egész. Ettől erősnek, férfiasnak fogsz látszani. Érzed, ahogy nő a tesztoszteron szinted? Bevallom, én kicsit begerjedtem ekkora nemzethy gondolkodás láttán <3

2021. nov. 7. 21:59
 60/62 anonim ***** válasza:
26%
Az egész egy fszság mondatom után jópár mondatban részleteztem. Wtf
2021. nov. 7. 22:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!