Ki az aki Márki Zay Péterre fog voksolni jövőre? Mert csak egy út van CSAK FELFELÉ 👆 NAGYON KORMÁNYT KELL VÁLTANUNK NEM SZABAD 🆓 ÚJRA EGY KORMÁNYT ILYEN SOKÁIG HAGYNI HOGY KORMÁNYOZZON!!
Úgyhogy kérlek titeket hogy a bizonytalanok is szavazzanak az összefogásra
Van olyan aki bizonytalan és az ellenzékre voksol?
Válaszaitokat nagyon megköszönöm
Akik most írtak kérem sorban írják le hogy Orbán vagy MZP?
Igen én MZP-s vagyok kérem minden Fideszes szavazó adjon egy esélyt és ne gyertek nekem a Gyurcsányozzással az már lejárt téma csak Viktorka imádja ő köré építeni a mondanivalóját mert ennyit tud, szóval aki fidszes kérem csak egy esélyt
Higgyétek el nem fogjátok megbánni 🙏👆
MERT CSAK EGY ÚT VAN FELFELÉ 👆
KÖSZÖNÖM!!
#29:
"Rezsicsökkentés. - általában többet fizettünk, mint ha világpiaci árat kellett volna"
Ez nem igaz. Valóban volt olyan időszak is, amikor a világpiaci ár alacsonyabb volt, de többségében nem. A többi észrevételeddel egyetértek.
#31: MZP
#31, miféle esélyt kérszazoktól, akiket utálsz? :XD.
"Utálom a Fideszes szavazókat ne haragudjatok
Összefogásra kell szavazni aztán én itt maradok Magyarországon
Mert ha ez így fog továbbra is menni elmegyek innen."
Jó utat!
MZP
De ezt a rajongó mozgalmát stílust hanyagold mert gáz
Magyarország nem az USA.
Itt nem az elnök személyéről szavazunk, hanem pártokról, vagy szövetségtől.
Szôval MZP-hez az Összefogás listájára kell szavazni,amit a DK vezet.
Nekem itt konyul le.
#39: MZP nem emelne rezsit, ezt többször elmondta.
A terrorista migránsokat pedig folyamatosan telepíti be a Fidesz, az ellenzék őket átvilágítaná és a kétes hátterűeket kiutasítaná:
Az óvodás hülyeségedre meg inkább nem is reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!