Ki az aki Márki Zay Péterre fog voksolni jövőre? Mert csak egy út van CSAK FELFELÉ 👆 NAGYON KORMÁNYT KELL VÁLTANUNK NEM SZABAD 🆓 ÚJRA EGY KORMÁNYT ILYEN SOKÁIG HAGYNI HOGY KORMÁNYOZZON!!
Úgyhogy kérlek titeket hogy a bizonytalanok is szavazzanak az összefogásra
Van olyan aki bizonytalan és az ellenzékre voksol?
Válaszaitokat nagyon megköszönöm
Ki vagy te, MZP gyatra bkampányembere??
Amúgy tudsz róla bármit is...??
Na gyorsan... milyen ember, milyen programmal kormányozna, mi lesz Gyurcsánnyal és vele az ellenzéki Összefogáson belül, milyen külpolitikai elképzelése van, milyen adórendszert akár, mi lesz a családtámogatási rendszerrel, lesz e bérlakás program, visszaállítja a szolgálati nyugdíjat, otthonteremtés téren mi várható.... hirtelen ennyi.
Ha a válasz az, hogy ezt még nem tudhatjuk, mert 6 párti egyeztetés kell, akkor meg mi a francot tudsz, amitől" imádod??
A kérdéseid egy részére megtalálod a választ a kozosalap.hu-n, a többire pedig MZP interjúiból kapsz választ. De ha elmész valamelyik utcafórumára és megkérdezed tőle, szívesen válaszolni fog.
18# oké, csak tudod az a baj, hogy TI nem tudtok ezekre választ adni.
Én nem akarom Márkit, éppen ezért nem is érdekel, mit akar ( bár szerintem ő sem)...
Én Fideszesként látom, hogy mire jutottam 11 év alatt, látom, hogy a Fidesz milyen kérdéséhez hogyan viszonyul ( SZJA, családtámogatás, otthonteremtés, devizahitelesek, béremelések, külpolitika, magyar érdekek védelme, rezsicsökkentés, stb.).... ez nekem pontosan elég, hogy eldöntsem, akarom e ezt....
De ti mi alapján imádjatok Márkit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!