Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az aki Márki Zay Péterre...

Ricsipowe15 kérdése:

Ki az aki Márki Zay Péterre fog voksolni jövőre? Mert csak egy út van CSAK FELFELÉ 👆 NAGYON KORMÁNYT KELL VÁLTANUNK NEM SZABAD 🆓 ÚJRA EGY KORMÁNYT ILYEN SOKÁIG HAGYNI HOGY KORMÁNYOZZON!!

Figyelt kérdés

Úgyhogy kérlek titeket hogy a bizonytalanok is szavazzanak az összefogásra

Van olyan aki bizonytalan és az ellenzékre voksol?

Válaszaitokat nagyon megköszönöm

2021. okt. 21. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
85%
Csak felfelé!
2021. okt. 21. 05:05
 12/62 anonim ***** válasza:
21%
MZP egy rohadtlelkű szemétláda!
2021. okt. 21. 06:07
 13/62 anonim ***** válasza:
82%
Egy hónapja még azt mondtam, hogy kutyapárt, mert számomra Dobrev, Karácsony, Jakab vállalhatlan, Márki-Zayt esélytelennek találtam. Most, hogy Márki-Zay nyert ráfogok szavazni, hiába állítja be őt is a fidesz Gyurcsány emberének, nem hat rám a propaganda. Szeretnék változásokat ebben az országban és elszámoltatni a 31 évet. Látszik a fideszes válaszolókon, hogy frusztráltak, gyűlölködők ezt teszi velük a proganda, ez ellen kell jövőre szavazni!
2021. okt. 21. 06:17
 14/62 anonim ***** válasza:
34%
Miért kéne kormányt váltani? Annyira a libsi sajtó hatása alá kerültetek, hogy képtelenek vagytok összehasonlítani a 2010 előtti és a 2010 utáni életet?
2021. okt. 21. 06:59
 15/62 anonim ***** válasza:
34%
Sokkal jobb az élet most. 🧡
2021. okt. 21. 07:21
 16/62 anonim ***** válasza:
60%
#14 Ilyen egyszerű lenne az élet, hogy van a libsi oldal ami rósz, van a normális fideszes oldal ami jóóó? Nyilvanvalóan nem akarok 2010 előtti helyzetet, de 2010 utánival se vagyok annyira megelégedve. Előválasztáson is az derült ki, hogy a legtöbben nem a 2010 előtti állapotokat akarják, hanem egyenlő távolságot Gyurcsánytól és Orbántól. Ne az Orbán klán és ne az Apró klán uralja állandóan a közéletet!
2021. okt. 21. 07:23
 17/62 anonim ***** válasza:
24%

Ki vagy te, MZP gyatra bkampányembere??

Amúgy tudsz róla bármit is...??

Na gyorsan... milyen ember, milyen programmal kormányozna, mi lesz Gyurcsánnyal és vele az ellenzéki Összefogáson belül, milyen külpolitikai elképzelése van, milyen adórendszert akár, mi lesz a családtámogatási rendszerrel, lesz e bérlakás program, visszaállítja a szolgálati nyugdíjat, otthonteremtés téren mi várható.... hirtelen ennyi.

Ha a válasz az, hogy ezt még nem tudhatjuk, mert 6 párti egyeztetés kell, akkor meg mi a francot tudsz, amitől" imádod??

2021. okt. 21. 08:29
 18/62 anonim ***** válasza:
67%

A kérdéseid egy részére megtalálod a választ a kozosalap.hu-n, a többire pedig MZP interjúiból kapsz választ. De ha elmész valamelyik utcafórumára és megkérdezed tőle, szívesen válaszolni fog.

2021. okt. 21. 09:00
 19/62 anonim ***** válasza:
64%
#17 Ennyit értek mocskos fideszesek. Tájékozatlanok vagytok és buták, mint a föld. Október 23-án a birkameneten provokálni foglak titeket és, ha jövőre veszíteni fogtok és az utcán hőzöngtök, hangosan nevetni fogok rajtatok és azt fogom kiabálni, hogy lúzerek.
2021. okt. 21. 09:04
 20/62 anonim ***** válasza:
31%

18# oké, csak tudod az a baj, hogy TI nem tudtok ezekre választ adni.

Én nem akarom Márkit, éppen ezért nem is érdekel, mit akar ( bár szerintem ő sem)...

Én Fideszesként látom, hogy mire jutottam 11 év alatt, látom, hogy a Fidesz milyen kérdéséhez hogyan viszonyul ( SZJA, családtámogatás, otthonteremtés, devizahitelesek, béremelések, külpolitika, magyar érdekek védelme, rezsicsökkentés, stb.).... ez nekem pontosan elég, hogy eldöntsem, akarom e ezt....

De ti mi alapján imádjatok Márkit??

2021. okt. 21. 09:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!