Szerintetek sok volt a troll az ellenzéki előválsztáson?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy a legjobban végződött az előválasztás, de sokan azt mondták hogy Dobrev fog nyerni a fideszesek miatt. Hogy hogy ez nem következett be? Mit gondoltok?2021. okt. 19. 20:16
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg sok lett volna, Dobrev nyert volna. Azért a Fidesz tábora elég nagy ahhoz hogy ha erre mozgósítottak volna, akkor megnyerték volna neki.
3/5 anonim válasza:
Szerintem elhanyagolható a számuk.
4/5 anonim válasza:
Nem sok olyan Fidesz szavazó lehetett aki elment szavazni az előválasztáson, meg ezek a hírek is inkább csak ilyen kacsák voltak hogy lehessen vele mobilizálni az ellenzékieket.
Dobrev az első fordulóban 216 ezer szavazatot kapott, Karácsony 169 ezer szavazójának is legalább a fele nyugger MSZP-s lehetet, szóval szerintem teljesen reális az, hogy a DK képes volt önerőből 284 ezer szavazatra, sőt ezzel szerintem még kicsit alul is múlták magukat.
Engem jobban izgat, hogy kik szavaztak MZP-re, mert ott hatalmas ugrás volt és értem én a nagy lelkesedést de közben meg nem tudom ennek mennyire van fedezete.
5/5 A kérdező kommentje:
"mÁrKiRa MoZgÓsÍtOtT A fIdEsZ.."
dksok be like
2021. okt. 19. 20:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!