Hogy képesek épeszű emberek a Fideszre szavazni, miközben jóformán Európa pöcegödrévé váltunk az elmúlt 12 évben?
"Csrhorszagera? Viccelsz? Őket nem sok valasztja el egy osztrak fizutol."
Na akkor mégis pöcegödör, elismerted. A csehek ugyanonnan indultak mint mi.
Úgy,hogy a szavazó bázisuk olyan emberekből áll, akinek adott valamit ez a rendszer.
Mondjuk azon én is meg vagyok döbbenve,hogy honnan ez a sok osztogatni való pénz.
Igazából nincs kire szavazni helyettük sem,mert az ellenzék is gyakorlatilag mindent privatizált eladott és a saját pecsenyéjét sütögette.
Fogalmam sincs mikor és miféle kormány fogja megoldani azt,hogy az oktatás és az egészségügy úgy működjön ahogy kell.
És ne a rendesen dolgozó, adózó emberek szívjanak leginkább.
Ettől függetlenül én megértem azt is aki a fideszre szavaz és azt is aki nem.
Mert idióták sajnos.
Sokan nem gondolkodnak,még most is pl ideológiát követnek,holott már a jó ég sem tudja melyik párt liberális,konzervatív,mert kb mindegyik mást csinál végül,mint amit beígér.
Fiatalok többsége isteníti őket a CSOK,a babaváró miatt,a nyugdíjások többsége pedig még lemaradt 2010-nél,mikor még nem loptak eleget.
Sokan egyetértettek a járványügyi intézkedésekkel,a legfontosabbat meg kihagytam: a dohányboltos vállalkozókat,akik a Fidesznek köszönhetően gazdagodtak meg.
Szóval összességében két részre oszlanak a szavazóik: a naív,befolyásolható réteg és azok,akiknek haszna volt belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!