Egész Európának üzenni fog az október 23-i Békemenet?
A 888-on van egy nagyon jó cikk. Érdemes minél többen kimenni, így nagyot tud dörrenni az üzenetünk Brüsszelnek!
Egész Európának lehet üzenni,mit gondoltok mi legyen a fő üzenet azonkívül, hogy kiállunk Orbán Viktor miniszterelnök úr kormánya és a nemzetek szuverenitása mellett?
Kár lenne egy ilyen nagyszerű alkalmat kihagyni!
Ez a 888 valami troll oldal akar lenni? Nagyon remélem, hogy nem komoly, mert ha igen akkor szégyellem, hogy milyen emberek élnek az országban... Akinek nem inge ne vegye magára :)
"Mint fogalmazott, a brüsszeli bürokrácia, a Soros-hálózat, a globalista-liberális erők, pénzügyi körök végső leszámolásra készülnek"
"A 888-on van egy nagyon jó cikk."
Én már itt kiégtem a röhögéstől.
Brüsszelnek ? Üzenni?
Trócsányi László
Szájer József
Járóka Lívia
Deutsch Tamás
Gyürk András
Gál Kinga
Hölvényi György
Győri Enikő
Kósa Ádám
Bocskor Andrea
Deli Andor
Hidvéghi Balázs
Tóth Edina
Ezek a naplopók akkor minek vannak ott? Ők a brüsszeli bürokraták akiket szid a fidesz, ööööö hjaaa ezek is fideszesek, na jó szájer már nincs ott miután bebukott egy táska ekivel egy meleg gangbangon :)
#7 Itt veritek a nyálatokat hetek óta az előválasztásnak nevezett cirkuszi előadáson, erre jössz ezzel a szöveggel, hogy a békemenet személyi kultusz.
Nem kicsit vagy hülye!
Azért ha ráérsz majd számold meg a "szeretünk Viktor" meg a "haza megmentője" meg hasonló táblákat.
Nem érdekel az előválasztás, de tudom, mi a személyi kultusz! Szerinted Orbán sapka, táska, Orbán dicsőítése mi, ha nem az?
Nagyon primitív ember lehetsz, h hülyének nevezel egy számodra ismeretlent, mert nem isteníti Orbánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!