Hogy képesek épeszű emberek a Fideszre szavazni, miközben jóformán Európa pöcegödrévé váltunk az elmúlt 12 évben?
Figyelt kérdés
Asszem az EU-n belül ennél lejjebb alig ha lehet, talán még Bulgária kullog mögöttünk, bár ott is előbb lesz euro.2021. okt. 19. 19:42
2/18 anonim válasza:
Zavarjátok el Gyurcsányt és hozzatok helyette egy normális pártot. Máris le lesz váltva a fidesz.
4/18 anonim válasza:
Ép eszüként valószínűleg erre van igénye sokaknak. Vagy csak erre tudnak elélvezni.
5/18 anonim válasza:
Úgy, hogy épeszű emberek nem szavaznak vagy nem rá.
6/18 anonim válasza:
Kérdező, ne állíts már hülyeségeket. Tök szépen fel fefjődött az ország, mégis mi a fenéről beszélsz? Komolyan nem értem a Orbánutáló fanatikus embereket, csak azt hiszitek el, amit az ellenzéki lap megír és be is dőltök neki...
7/18 anonim válasza:
nem kell rá szavazni. amúgy nem is vagyunk Európa pöcegödre, ezt azért még nem fideszesként is kikérem ennek az Országnak a nevében. én még sosem szavaztam rájuk, de szerintem jövőre lehetséges, hogy igen. látom, hogy nem vagyunk Európa pöcegödre.
8/18 anonim válasza:
folyamatosan felmniősítik az országot, gazdaságilag a legjobban állunk a járvány ellenére, olvassatok tényeket is, ne csak szajkózzatok ezt azt.
Én sem szavaztam még rájuk, jövőre sem fogok, de azért, mert nem leszek itthon Mo-n
9/18 anonim válasza:
"folyamatosan felmniősítik az országot"
A fizetéseket minősítenék fel legalább szlovák vagy cseh szintre.
De azt nem bírja el ez a felminősített dübörgő gazdaság.
10/18 A kérdező kommentje:
Csrhorszagera? Viccelsz? Őket nem sok valasztja el egy osztrak fizutol.
2021. okt. 19. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!