A DK szavazói felérik ésszel, hogy az ellenzékiek nagy részének nem csak az Orbán kormányból van elege?
Az ellenzékiek, vagy bizonytalanok azon része, akik nem annyira kedvelik Gyurcsány Ferencet, eddig qssba voltak. Miért pont most jöttök elő? Eddig is volt rá lehetőségetek. Ja, és ahelyett, hogy bizonytalanok voltatok, és GyF jelenléte miatt nem szavaztatok (ezzel segítve a Fidesz hatalomban maradását) most szavaznátok, SŐT ti fogalmaztok meg elvárást egy DK-s szavazó felé is, hogy szavazzon MZP-re. Hogy jön ehhez bárki, aki eddig nem tett semmit a hatalom lebontásáért?
Azt mondta MZP, hogy meg kell szólítania a bizonytalanokat. Ha úgy vesszük, én már bizonytalannak számítok, miután Dobrev Klára is kiesett. Kezdhet dolgozni. Kíváncsi vagyok, mivel nyeri el az X-emet.
5#
Vajon miért nem vonták felelősségre? Vajon miért nem vonult már vissza a politikától? Csak nem azért mert kattant volna a bilincs? Gyurcsány valamint régi és új társai a legfőbb letéteményesei és egyik tartópillére az Orbán rezsimnek. Én azt is elhiszem, hogy az összefogás kiötlője és egyben legnagyobb kerékkötője valóban szeretne kormányt váltani. Csak én attól tartok, hogy ez egy bársányos átmenettel való visszatérés lesz a 2010 előtti politikához. Ami szintén egy kalap szar volt.
Az eddigi eredmények (nem csak az előválasztási, hanem az elmúlt pár év összes választásáénak) fényében merész a kérdésben tett állítás.
Pont ezért kell keményen egyensúlyoznia MZP-nek, mert ugyan valóban van egy ellenzékkel is elégedetlen nem-fideszes tábor, de a gyurcsányista, kőbalos társaság sem elhanyagolható méretű.
Mindkettőnek el kell ballagnia szavazni jövő áprilisban, csak az előbbivel garantáltan NEM lesz kormányváltás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!