El fogják majd fogadni az előválasztás győztesét az ellenzékiek?
Olvasgatok fórumokat aztán már most szimpátiától függően az esetleges Dobrev/MZP győzelmet azzal próbálják magyarázni, hogy a Fidesz mozgósított mellettük.
(miközben szerintem ebbe a Fidesznek nagyon nem volt miért beleszólni, mert egy országos mozgósítást bármelyik jelölt mellett nem lehetett volna úgy levezényelni hogy az ne derüljön ki, az meg hogy a Magyar Nemzet, Origo milyen hangnemben ír a jelöltekről szerintem kb. mindegy mert tuti nem az ő olvasóik álltak sorba hogy szavazhassanak)
Ilyet biztosan nem fog mondani, mert országosan csak pártlisták lesznek, Csongrádban meg anélkül is megválasztják.
Senkinek nem volt megtiltva, hogy szavazzon az előválasztáson, így megkérdőjelezhetni sem lehet annak eredményét.
A másik oldalon ott a kérdés, hogy mi értelme volt az egész színjátéknak, ha az eredményt úgysem veszik figyelembe.
Összességében annyit látok az egészből, hogy az emberek többségét hidegen hagyta az egész előválasztós akció.
ma 11:14
A vélemény buborék azért eléggé jellemző a mai kor társadalmára, aztán ha valami olyan történik amit vagy az egyik vagy a másik csoport elképzelhetetlennek tart akkor szerintem sokakban merülhet fel az, hogy ez csakis valami ármánykodás miatt történhetett meg.
De mondjuk majd kiderül, hogy a vesztes és a támogatói mennyire tudják elfogadni a kialakult eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!