Ha Dobrev nyeri az előválasztást akkor majd a csalódott ellenzékiek ezt is a Fidesz/Orbán nyakába fogják varrni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 22:19
2/6 anonim válasza:
Már készülnek a háttértanulmányok, hogy miként tudná a ballib sajtó Dobrevet is lefideszügynöközni... :)
3/6 anonim válasza:
Én is borzasztóan csalódott ellenzéki vagyok azért, amit Gergő és Péter levág az utóbbi egy hétben. Soha nem lesz olyan egy ember életében, hogy mindig minden jó legyen. Ha Klára lesz, Klára lesz, rá kell szavazni, ha nem akarod a Fideszt. Ha Péter, akkor Péter. Ha Gergő, akkor rá kell X-elni. Nem kell túlgondolni, kinek a nyakába ömöljön a sz@r... A végén úgy is a tiedbe fog, ha nem szavazol.
4/6 anonim válasza:
Nem azért mondom, de követitek ennek a 3 embernek a facebook oldalát? Mit láttok Gergő, Péter és Klára oldalán? Kik azok, akik hatalmi játékokat játszanak már egy hete, és ki az, egyedül, aki valóban az ország, és az emberek problémáit térképezi, és megoldásokkal áll elő? A kérdés költői.
5/6 anonim válasza:
Minden Fideszes ismerősöm és családtagom megy szavazni Dobrevre, erre buzdítok minden más Fideszest is, így van esély a 2/3-ra
6/6 anonim válasza:
most úgy bármiféle rosszindulat nélkül, de szerintem ha a butaság fájna, te is és még elég sokan a környezetedből ordítanátok egész nap. :D
A kérdéshez: Kari visszalépésével nyílt verseny alakult ki, szóval felesleges ezen gondolkodni.
De őszintén a legvaloszinubb az, hogy a Dk-s nyuggerkommandót fogják emlegetni sokat. Ki-ki döntse el maga hogy ez helyes hozzáállás-e, de azért valljuk be, egy kis igazság mindenképp van benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!