Az ellenzékiek mit értenek korlátozott szólásszabadságon?
értem, hogy egy rakat tvt, újságot, rádiót, social media oldalt üzemeltet a fidesz, hogy terjesszék a saját világnézetüket, de ettől függetlenül ugyanúgy aki ellenzéki híreket keres, az talál. hvg, 444, telex, partizán, atv stb. sőt még az indexen is folytatódtak a kormány gyalázó cikkek, pedig aztán egy éve tényleg a világvége volt szanaszét kürtölve, hogy jobbos lett az index.
Oroszországban talán tényleg rosszul járnak az ellenzéki újságírók, de itthon senki nem ül koholt vádak alapján börtönbe, se "független újságírás" se tüntetés miatt. Akkor mire fel a diktatúrázás? A diktatúra arról ismerszik meg, hogy erőszakot alkalmaz, itthon én ezt nem látom.
A 2-es válaszolónál a pont.
Ott se juthatnak szóhoz, sőt, az ellenzéki előválasztás a több közpénzből működő csatornán se lett megemlítve.
Ellenzékit sose hívnak meg, vagy ha mégis, akkor beszélhet 10 percet, és mindig előjött, hogy a riporter mindig a másik szavába vág, nem hallgatja végig.
A hármas volnék, és kijavítanám azt, hogy:
*Ott sose...
"értem, hogy egy rakat tvt, újságot, rádiót, social media oldalt üzemeltet a fidesz, hogy terjesszék a saját világnézetüket"
1) Ezt értik rajta. Kicsit sem érzed gáznak, hogy egy párt állami pénzből egy rakat tvt, újságot, rádiót, social media oldalt üzemeltet, hogy terjesszék a saját világnézetüket?
2) Ezek színvonala ráadásul kritikán aluli, tele van félrevezetésekkel, hazugságokkal.
3) Nem kevésbé fontos szempont, hogy ezzel torzítják a piaci helyzetet, és a hirdetési pénzeket elvonják a nem kormánypropagandát folytató médiától, legyen az bal- vagy jobboldali.
4) És ha esetleg fel mernél szólalni, azonnal beindul a nemtelen lejáratás, ld. Nagy Blanka esetét.
ma 06:34
Ez semmilyen szinten nem releváns a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!