A Fidesznek és Orbán Viktornak, hogy nem volt elég 11 év arra, hogy 2010-óta általuk ígért korrupcióba keveredett Gyurcsány Ferencet elszámoltassa megvádolja és bíróságon elítéltesse? Pedig mögöttük áll az ügyészség rendőrség számvevőszék...
Ennyire félne Orbán Viktor az Eu-s jogvédőktől???
Hát legalább lehetne hadakozni az Eu-val emiatt. Politikailag jól jönne a Fidesznek...
Szóval nekem nem kielégítő a válasza az 1-esnek sorry.
Hogy mekkora egy elme ez a Gyurcsány!!!
A saját felesége ellen elindította MZP-t, de előtte az ellenség megvezetésére Karácsonyozott egyet, hogy Rogánt és a hordáját megvezesse, aztán Karácsonyt mégis inkább oda ültette Jakab mellé, Fekete-Győrt eltakarította, mert Orosz Anna jobban néz ki, és őket beállította Márki-Zay mögé, Hillert viszont az asszony oldalára rendelte, majd az MSZP nagyon "értelmes" vezetését is Marky-Zay mögé állíttatta, hogy az asszony nehogy elbízza magát, amikor kikap MZP-től, aki jobban kiszolgálja őt, mint a saját felesége, a gyermekei édesanyja...
Édes Istenem, mekkora barmok járnak a Fidesz berkein belül, hogy ezeket az ótvar szövegeket beveszik!...
A Magyar Parlament hétfőn mástól sem zengett, csak a Gyurcsányozástól!
Hát nincs egy értelmes ember az egész tetves Fideszben, aki le tudna számolni ezzel a "csodalénnyel"?
Ja, nincs; senki nem akar úgy járni, mint Orbán, akivel Gyurcsány felmosta a padlót... (de lehet az is, hogy Orbán is a Gyurcsány embere, mert 12 év 2/3 után sem volt képes kivizsgáltatni és megbüntetni ezt az ördögfiókát...:)
Emlékszem a 2006-os eseményeknél, én suliba jártam a felszab tér mellett.
24-e reggelén mentem be és még bőven érezni lehetett a könnygázt az aluljáróba. Engem leginkább a döbbenet kerülgetett, hogy, mi a tököm történt itt, mire a helyi boltosok, akik egymást közt anyáztak, annyit mondott több is, hogy a fociultrák csinálták a balhét, már megint... akkor kb mindenki tisztában volt ezzel Pesten, mennyi embernek ment el a memóriája :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!