Márki-Zayos fiatalok fideszes szülőkkel! Milyen volt tegnap otthon a hangulat? 😆
Figyelt kérdés
Hogy reagáltak az öregek MZP győzelmére és arra hogy rá szavaztatok? 🤪2021. okt. 18. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Zengett a “Gyurcsány embere” a nappaliban😂👍
Kioktatás nélkül, tisztelettel elfogadták, hogy más emberben látjuk a jövőt
Nem is hallottak az egészről az M1-en, még a Vadászkiállitás lázában égtek
Egyéb
16 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
😳
Kik között?
2021. okt. 18. 12:59
3/10 anonim válasza:
Nalunk nagyon örült az egesz család, anyukám, apukám is a testvéreim is MZP szavazók. :)
4/10 anonim válasza:
Mi meg leszarjuk ezt az egészet. Semmi nem változott most, majd tavasszal lesz az igazi szavazás.
5/10 anonim válasza:
Itt nem az a lényeg ki nyert hanem hogy aki józanul elment előválasztani az nyilván ellenzéki. Teszem azt fideszes szülők annak sem örülnének
hogyha dobreves lenne a gyerekük
6/10 anonim válasza:
Nem volt semmi, a szuleim sem elszegenyedett prolik, akiknek a kormanytol fuggne az eletuk, igy ugyanugy nem erdekli oket sem, hogy kire szavazok, mint ahogy engem sem, hogy ok kire. Gyakorlatilag semmi hatasa nem lesz az eletunkre, barhogy alakul.
7/10 anonim válasza:
Hozzánk személyesen jött át Márki, meggyőzni a Fideszes szüleimet, az apám meg reengedte a német juhászt...
MOST már legalább tudom, hogy futni tud, ha kell 🤣🤣
8/10 anonim válasza:
Nálunk apám csőfideszes, anyám billegő de inkább Fideszes. Nem történt semmi komoly, tűrhetően viselték, plusz apám megjegyezte, hogy ez így nehezebb helyzet a Fidesznek.
9/10 anonim válasza:
Szimpatikus nekik MZP, de attól tartanak Gyurcsány megpuccsolná. Szerintem áprilisig meggyőzhetőek.
10/10 anonim válasza:
Fordított világban élünk, amikor a fiatalok azt hiszik, többet tudnak az életről, mint a szüleik!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!