Miért akarják sokan MZP-t?
Figyelt kérdés
Mi baj van Dobrev Klárával? Ő egy okos, DK-s politikus, aki ráadásul az EP-alenőke. Gyurcsány meg a Fidesz által rendezett karaktergyilgosság áldozata lett.#Dobrev Klàra
2021. okt. 17. 07:44
1/18 A kérdező kommentje:
*alelnöke
2021. okt. 17. 07:44
2/18 anonim válasza:
Talán mert már unják ezt a "változatos" felhozatalt, világot, amit a Gyurcsány-Viktorta művel.
4/18 A kérdező kommentje:
Én személy szerint azért akarom, Dobrev Klàra DK-s
2021. okt. 17. 07:55
5/18 anonim válasza:
Dobrev kálmán for resident(evil).
6/18 anonim válasza:
"Gyurcsány meg a Fidesz által rendezett karaktergyilgosság áldozata lett."
Gyurcsány a világ egyik legrosszabb vezetője
7/18 anonim válasza:
Túl sokat ígér, de tényleg.
Bődületesen sok támogatást akar adni a szegényeknek, annyit amennyitől tuti még jobban csődbe mennénk, MZP sokkal szimpatikusabb, ő a realitás talaján marad.
A lekezelő, okoskodó, begyakorlott, tanárnénis stílusától pedig a falra mászok.
8/18 anonim válasza:
Előző volnék, és kiegészíteném, hogy Gyurcsány annak az áldozata, hogy nem mondott le 2006-ban. (vagyis a sajátjáé)
9/18 anonim válasza:
Én speciel azért, mert keresztény vagyok.
10/18 anonim válasza:
Magyarország alapvetően jobb oldali beálítotságú, de nem szélsőjobbos mint a fidesz, így a mérsékelt ellenfele inkább MZP, mint Dobrev a fidesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!