Miért akarják sokan leváltani Tarlóst?
Figyelt kérdés
A budapesti a legjobb önkormányzat az egész országban. Szerintem rendbe tette a várost.2019. febr. 12. 14:51
1/10 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg a rendbetétel?
2/10 anonim válasza:
Én kevés olyan retkes, lepukkant helyet láttam az országban mint pl. a pesti belváros, de oké.
A kérdésedre válaszolva: mert fideszes. Ennyi éppen elég.
3/10 anonim válasza:
Mert a Fidesz-gyűlölök szerint nyilván nem maradhat, ennyi, érvek nincsenek... De azért a Fidesz szavazónak is lesz ehhez néhány szavazatuk 😁
4/10 anonim válasza:
Tudod ilyenkor, eszembe jut, hogy visszahozzám oda a városházára egy évre nekik a MSZP-s SZDSZ-es díszes városvezetést, azt hiszem lenne "haddelhadd"😁
5/10 mindentudó99 válasza:
Mert nem lop. Hiányolják az Szdsz-t már megszokták őket. Ha valaki nem lop biztos más aljasságra készül.
6/10 anonim válasza:
"Mert a Fidesz-gyűlölök szerint nyilván nem maradhat, ennyi, érvek nincsenek... De azért a Fidesz szavazónak is lesz ehhez néhány szavazatuk 😁"
Ezt a kommentet lepontoztátok pedig az előtte lévő hozzászólás (ma 14:58) egyik érve ellene annyi volt, hogy Fideszes... szép kis banda vagytok ti.
7/10 Alex Fly válasza:
Az még nem lenne gond, ha fideszes. Amikor átvette a várost, jól imdult -csak öregkorára meghülyült...
8/10 anonim válasza:
Mert az unokáival eredményesebben tudna foglalkozni,mint a fővárossal.
9/10 anonim válasza:
Nem fogják leváltani. Elzavarta a repülő versenyt, hálából mindenki akinek van egy kis esze rá fog szavazni. Még a sziget fesztivált, bulinegyedet meg a futóversenyeket kéne betiltania és végre teljesen élhető lenne a város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!