DK szavazó társaim, van okunk aggódni vagy szinte biztos hogy Dobrev Klára lesz a befutó?
Figyelt kérdés
Eddig biztos voltam benne de most kicsit megijedtem. Nagy részvétel is aggályos, meg egyre jobban úgy látom egyre jobban kezd lenni egy Márki őrület ebben a ku### országban2021. okt. 15. 21:48
1/10 anonim válasza:
Hát a kiszivárgott infók alapján fordult a kocka.
3/10 anonim válasza:
Kedves DK-sok. Még ha MZP is nyeri az előválasztást ugye nem gondoljátok komolyan hogy egy ellenzéki kormányban a DK-nak nem lenne szerepe? Lévén ez a párt fogja a legtöbb mandátumot adni. MZP nem fog tudni diktátorrá lenni, mert 6 párti szövetség állna mögötte.
4/10 A kérdező kommentje:
3. Nyilván ezt tudom, csak rossz érzés hogy nem ő nyer
2021. okt. 15. 22:08
5/10 anonim válasza:
Szerintem eldőlt, hogy vesztettünk. Én is alig térek magamhoz. Mindenesetre a szemem a dk-n, ha kihátrálnak az összefogásból, akkor én is, majd meglátjuk mit lépnek. Leszavaztak a fideszes szavazók márkira. Mzp youtube csatornáján össz-vissz 20 ezer ember van feliratkozva. Legnézettebb videója 45 ezres. Ennyi max a saját szavazója. A többi fideszes. A fidesznek ez persze nem jó, az ő szavazótáborát osztotta meg mzp. Ezt nem akarta orbán, hát rábaxott.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is valószínűbb, hogy MZP nyer, a magase részvétel szerintem is neki kedvez.
#5. Ez viszont nem fedi a valóságot, aki fideszesként elmegy előválasztani, az Dobrevre szavaz.
7/10 anonim válasza:
#6: nem, mert a fideszesek vannak olyan birkák, hogy nekik mindenhova jobbos jelölt kell. Abba nem gondoltak bele, hogy tavasszal nem szavazhatnak mindkét jelöltre, ergó választani kell. Tehát Orbán mindenképp kevesebb szavazatot fog kapni, mert van akit bevonz mzp (tiszta jelölt, semmi korrupció, igaz keresztény stb.) és van, aki visszamegy orbánhoz. De mindenképp megoszlanak majd a szavazatok, amit a fidesz el akart kerülni. Hát nem jött össze.
8/10 anonim válasza:
#7. De, belegondolnak. És elárulom: egy jobbos ember győzelmét szeretnék kizárólag, Orbánét. És odáig is eljutottak, hogy ebben Dobrev nagyobb hasznukra van, mint MZP.
9/10 anonim válasza:
"Mzp youtube csatornáján össz-vissz 20 ezer ember van feliratkozva. "
A nyuggerkommando pártod yt csatornáján még 5k sub sincs.......
10/10 anonim válasza:
Nézzetek már vele meg interjúkat. ZSHOW time, Partizán. Még a retkes Pesti tévét is szétalázta. :D Az márki oldalán van csak fent az a videó. Partizánt, fókuszcsoportot, Zshow time-ot, Pottyondi Edinát, Puzsért is sokan követik külön külön. Én is a partizánból ismertem meg először. Annak a videónak 400K megtekintése van. A fiatalok szavaztak nagyon sokan, akik eddig még sosem. Köztük pl én is és nagyon sok ismerősöm is. Kicsit szálljatok le a földre. :D Ennyire bugyuták már ne legyetek. Azért ismerik sokan, mert tett érte, hogy megismerjék. A fiatalokat már rég megfogta. Az idősek meg azt sem tudták, hogy ki, mivel nem követnek youtubereket. Ez van. 20-40-es korosztályt már rég megfogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!