Fideszesek nem féltek, hogy alig lesznek a békemeneten?
Figyelt kérdés
Mindíg sok ember szokott lenni, most nagyon népszerűtlen a kormány és az előválasztás is az ellenzéket erősíti. Nem féltek hogy nagyon kevesen lesztek?
Köszi,hogy eltűnt az egyik hsz-em....nem is vagytok reszrehajlók,ááá dehogy....
2021. okt. 15. 21:35
23/34 anonim válasza:
Én voltam mindkét gyűlésen, igaz késéssel az ellenzéknél.
10x többen voltak az Andrássy úton, mint a Deák téren. De lehet annál is többen is.
2021. okt. 23. 18:42
24/34 anonim válasza:
#23 nem világos a válaszod. Kik voltak melyik helyen szerinted, kik voltak többen és kik kevesebben?
2021. okt. 23. 19:17
25/34 anonim válasza:
A két gyűlés légifelvételeit és a beszédeket figyelembevéve és összehasonlítva, mostmár egészen biztos vagyok benne, hogy Orbánnak nem lesz kétharmada 2022-ben. Négyötöde lesz.
2021. okt. 23. 19:53
26/34 anonim válasza:
25
Magasról lehet nagyot esni😃😃
2021. okt. 23. 20:06
27/34 anonim válasza:
Egyelőre 3.000:300.000 az arány.
Mi is voltunk Lengyelországban a '80-as években, lóf_sz se fizette. Magyar Bálintékat még le is tartóztatták, nemcsak a kommunizmus internacionalista, a becsület is az.
(Szerintem Dembinszky tábornok kezdte :XD)
2021. okt. 23. 23:21
28/34 anonim válasza:
Nem kiváncsi a család erre az úrra, aki több számmal nagyobb zakójában (kell, mert alatta ott van a golyóálló mellény) és megereszkedett nadrágjában (pocak nem tűri a nyomást, azért kell letolni) közhelyeket puffogtat és NEM beszél 1956-ról. Ja és a hallgatóság, akinek nagy része nem is tud magyarul, csak bámulták a bálványukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!