Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lenne ha eltörölnék a SZJA...

Mi lenne ha eltörölnék a SZJA adót?És maradna csak az Áfa

Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 15:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
65%

#21!

Olyannal vitatkozol, amit a 20-es nem írt!

2021. okt. 14. 17:30
 22/41 anonim ***** válasza:
34%

#22 Nem kell a magyarázkodás, agyhalott skizo. :) Hülyézted valaki írását, majd kikéred magadnak, hogy téged hülyéznek. :D Hát, ezt látva, tényleg hülye vagy. :) És ezért csak magadat okolhatod, azt nem, aki ezt leírja rólad.

Miért ne nyitottam volna azzal, hogy még az értő olvasás sem megy neked? Tényleg nem megy neked az értő olvasás. Pont nem azt írtam, hogy 10 millió nagyrészvényes országa lennénk, éppen az ellenkezőjét. Értem, hogy bizonytalan, gyenge jellem vagy, és a törékeny lelkecskédről nem szeretnéd, ha rosszat mondanának. De engem nem érdekel a te törékeny lelkecskéd. Ha egyszer az értő olvasás meghaladja a képességeidet, leírom rólad, ha tetszik neked, ha nem. :)

Égeted itt magad folyton, aztán sértetten szaladsz el előlem minden alkalommal. :D Buta, társadalom-ellenes féreg vagy, a legutolsó nyomorpárti senki. Ja, és ezt RÁD írom, nem másra, mielőtt szokásodhoz híven mások szoknyája mögé bujkálnál. Csak te vagy a táradalom-ellenes tetű. Más nem.

2021. okt. 14. 17:35
 23/41 anonim ***** válasza:
65%

#25!

És természtesen továbbra is folyamatosan árad belőled a hazugság. Nem is lehet értelemzni a "mielőtt szokásodhoz híven mások szoknyája mögé bujkálnál" kijelentésedet. :D

Én minden alkalommal elmondom a véleményemet, amire te sértegetni kezdtesz, mert érved sosincs. Amikor meg megunom a hülyeségeidet, akkor privátban folytatod. Nem kicsit vagy szánalmas. :)

2021. okt. 14. 17:47
 24/41 anonim ***** válasza:

#21 én olyat nem írtam, hogy egy ápoló vagy kukás ne végezne hasznos munkát. Sőt, ha nem lenne SZJA nekik is kevesebbet (jóval kevesebbet) kellene adózni és többet megtarthatna a pénzéből.

Én a válaszomban kizárólag a magas jövedelműek két csoportja (SZJA köteles jövedelemből élő gazdagok és nem SZJA köteles jövedelemből élő gazdagok) szempontjából értettem.

A szegényebb rétegek szinte kivétel nélkül SZJA köteles jövedelemből élnek, számukra egyértelműen könnyebbséget jelentene ha egy adónemmel kevesebb lenne.

2021. okt. 14. 17:49
 25/41 anonim ***** válasza:

Tudjuk, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, nem kell még külön megerősítened. :D Egyébként tényleg ezt szoktad csinálni (skizofrén módon), amikor kapod az ívet, arról rinyálsz, hogy mindenki hülyének van nevezve. Nem, csak te. Más nem, csak te.

A véleményedet leírhatod, de amikor megcáfolnak, durcás módon személyeskedésbe kezdesz, szórod a jelzőket, a "proli"-tól a legostobább jelzőkig, de te kikéred magadnak, ha téged (egyébként megalapozottan) minősítenek. Amellett, hogy hülyeségeket írsz, és egy érvet le nem írtál még itteni pályafutásod során - ha pedig ellened érvelnek, máris kártírkodsz -, ráadásul még képmutató is vagy, ami kifejezetten szánalmas és gyáva.

2021. okt. 14. 17:52
 26/41 anonim ***** válasza:
#27 Pont ez a cél, az alacsonyabb jövedelműek adóterheinek csökkentése (ebben maximálisan egyetértek veled). Ezt azonban a gazdagabbak terheinek növelésével lehet elérni, ha nem akarjuk, hogy lyukak keletkezzenek a költségvetésben.
2021. okt. 14. 17:57
 27/41 Sindelar ***** válasza:
A minden hozzászólást felkiáltójellel kezdő képmutató miért kamuzik sértegetésről, amikor ő kezdte el a vitapartnerét érvek nélkül sértegetni?
2021. okt. 14. 18:06
 28/41 Sindelar ***** válasza:
De minek írogat másnak, meg kötekszik mással, ha nem is érdekli, amit a másik ír, és leperegnek róla az érvek?
2021. okt. 14. 18:18
 29/41 anonim ***** válasza:
Mert agyhalott jobber. Kötekedik, megcáfolják, aztán sértetten mártírkodik és rinyál.
2021. okt. 14. 18:19
 30/41 anonim ***** válasza:

#29!

1. A te mélybalos barátod írogat minden alkalommal priviket, nem én.

2. Az értelmes válasz érdekel, de a mélybalos cimborád ilyet még sosem írt.

3. Mért kamuzol? Láttad, hogy a mélybalos barátod mivel kezdte a kommentjét?

Te ugyanaz a szerencsétlen vagy másik nick alól vagy csak ugyanúgy nem zavarnak téged a tények, mint őt? Vagy azt gondolod, hogy ha stereoban hazudtok, akkor az igazzá válik? Elhittétek a marxista elméletet, hogy mennyiség egyszer minőségbe csap át? (Marx tévedett ebben is.)

#30!

Tehát:

1. Ha mást gondolok, mint te, akkor az kötekedés. Éljen a balos szólásszabadság! :D

2. Még sosem cáfoltál meg. :D

3. Ha számítana nekem a véleményed, akkor lenne esélyed megsérteni. De te nem az vagy, akinek a vélemény valamit is érne számomra. Ergo, nem tudsz megsérteni. A te sértegetésed számomra dicséret. :D

2021. okt. 14. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!