Csak nekem ennyire borzalmas unszimpatikus nőszemély ez a Dobrev?
Figyelt kérdés
Tegnap a vitában is... ez az álkedvesség, úgy kezeli ellenfelét mint egy óvodást... Péter ne hazudj..... ahogy mondja a dolgokat borzalmas ez a nő2021. okt. 14. 07:18
11/20 anonim válasza:
. <-- ott a pont.
Egy kis migránsozással az ország királya lehetne örök időkre. Ezer milliárdokat lophatna minden haverja. Tényleg buta ez a klára
12/20 anonim válasza:
DKra szavaztam mindig is, most is! Elég a köpönyeg forgató Orbán, Karácsony, MZ egyvelegből. NŐI VEZETŐ KELL IDE!
13/20 Andizsuzsi válasza:
Biztos, hogy nem csak neked.
Mondjuk nekem pont szimpatikus, hogy nem áll neki őrjöngeni és nem lehet kibillenteni. MZP őt nem fogja kikészíteni, mint Karácsonyt.
14/20 anonim válasza:
Csak neked. Én minden nap ötször kinyalnám.
17/20 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb, mint az az arrogáns öntelt hólyag MZP... (Nem szavaztam és nem is fogok az előválasztáson, és bármelyikük is nyer rá fogok szavazni majd tavasszal, még mielőtt megkapnám hogy DK-s vagy Fideszes vagyok. :D )
18/20 anonim válasza:
Dobrev az Európai Parlament alelnöke! Orbánnal már szóba sem állnak.
20/20 anonim válasza:
#14 van ám gusztusod, Feri meg biztos jó mérges lenne ettől 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!