Most mi is volt dühítő ebbe a kérdés/válaszban? (lent)
Figyelt kérdés
(Nem tudom jó kategória-e)
Van egy ilyen feminista nőknek és LMBTQ aktivistáknak létrehozott már gyülőlködő szinten működő adománygyűjtő facebook oldal,elég sok követővel és férfiaknak tettek fel egy kérdőívet melyben én a komment szekcióban válaszoltam az egyik kérdésre:
"Önnek milyen a hangulata ha megjegyzést tesznek külsejére az utcán?"
Válaszom: -Attól függ hogy az a vélemény negatív vagy pozitív-e.."
Erre fel jött egy csomó dühítő emoji idősebb,és fiatal nőktől és egy-két szivárványos profilképű férfitól.
8# ha rámfüttyent valaki az utcán az közel sem pozitív megjegyzés. De amúgy a kérdés nem arról szólt, hogy a pozitív megjegyzésre hogyan reagálsz. Én nem vagyok az a leszbi aki nem "vonaglik" a prideon, én nem tartom ördögtől valónak, de azt látom, hogy sok LMBTQ aktivista, csoport és a feministák tényleg nagyon gyűlölködőek tudnak lenni. Persze sok a normális LMBTQ ember és feminista is.
2021. okt. 14. 17:34
12/15 anonim válasza:
Ebben a válaszban semmi dühítő vagy sértő nincs (mondom ezt szintén melegként). Egyes túlérzékeny melegek valószínűleg szándékos provokációnak ítélhették meg, vagy úgy érezték, hogy csak elbagatellizálod a kérdést, pedig az komoly problémát vet fel a számukra. Nyilván ők egyértelműen csak a negatív megjegyzésekre gondoltak, ezért provokatívnak tűnhetett a válaszod a számukra. Mondjuk én melegként ezt a folyamatos áldozat szerepet sem kedvelem, hogy "minket mindig mindenki csak bánt" stb., mert ez sem igaz.
2021. okt. 15. 17:12
13/15 anonim válasza:
Azért tiltottak ki, mert erre a kérdésre valójában nem várnak választ.
Erre egy reakciót várnak, ami az, hogy elkezded szidni azokat a férfiakat, akik netán bókolni merészelnek egy nőnek (tipikusan azoknak egyébként, akikneknl soha nem bókol senki, mert nem csak belül, de kívül is rondák.)
Ez egy fasiszta csoport, akik közben békés elfogadásra meg minden képmutató lósz*rra szólítanak fel. Ezért hívják femináciknak őket.
2021. okt. 16. 02:35
14/15 anonim válasza:
A fasizmus netovábbja elvárni, hogy ne zaklass idegeneket az utcán.
2021. okt. 16. 08:09
15/15 anonim válasza:
Szerintem a válaszoddal különösebben nincs probléma, lehet inkább az zavarta őket, hogy nem adtál konkrét választ. Mert most érted, "Attól függ..." Ez milyen válasz? Miért nem írtad le a lehetséges eseteket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!