Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most mi is volt dühítő ebbe a...

Most mi is volt dühítő ebbe a kérdés/válaszban? (lent)

Figyelt kérdés

(Nem tudom jó kategória-e)

Van egy ilyen feminista nőknek és LMBTQ aktivistáknak létrehozott már gyülőlködő szinten működő adománygyűjtő facebook oldal,elég sok követővel és férfiaknak tettek fel egy kérdőívet melyben én a komment szekcióban válaszoltam az egyik kérdésre:

"Önnek milyen a hangulata ha megjegyzést tesznek külsejére az utcán?"

Válaszom: -Attól függ hogy az a vélemény negatív vagy pozitív-e.."

Erre fel jött egy csomó dühítő emoji idősebb,és fiatal nőktől és egy-két szivárványos profilképű férfitól.

Majd látom hogy az oldalról kitiltottak.

2021. okt. 13. 22:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Keress mas tarsasagot! :)
2021. okt. 13. 22:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szoktam ilyenekben benne lenni, meg távol állnak tőlem az ilyen dolgok,de a face valamiért feldobta és követtem őket egy ideje :)
2021. okt. 13. 22:12
 3/15 anonim ***** válasza:
73%
Ne szaladj az a vonat utan ... aminek mar csak a hatso lampajat latod! :) (hidd el, messze van mar)
2021. okt. 13. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Ne keress értelmet az ilyeneknél!
2021. okt. 13. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Biztos valami kódolt szexizmust véltek felfedezni a mondandódban. Ne feledd, hogy minden kívülállóra gyanakvással tekintenek. (Egyáltalán hogy merészeltél szivárványmentes profillal az oldalukra kattintani?) :DDD
2021. okt. 13. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

ahogy a többiek is javasolták, ne foglalkozz vele többet. Nyilván azért nem találod az értelmet a dologban - mert nincs benne és azért nem tartod normálisnak meg természetesnek (ezért foglalkozol most is vele) mert nem normális és nem természetes ami történt.

Hülyékkel nem érdemes társalogni, mert hülyeségben verhetetlenek és csak te is belekeveredsz.

2021. okt. 13. 22:59
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Semmitmondó közhelyválaszt adtam egy valós problémát feszegető kérdésre. Miért vágtak ki egy FB csoportból, amiért nyilvánvaló lett, hogy egy troll vagyok?
2021. okt. 14. 08:30
 8/15 anonim válasza:
36%

Kedves Kérdező!

Miután a hetes válaszadó válaszát hasznosnak jelöltem, igyekszem pontosítani is. A válaszod a csoportban azért volt sokaknak dühítő, mert eleve nem azt a szituációt vették alapnak, hogy negatív megjegyzés ér, hanem azt, hogy pozitív, tehát dicsérő megjegyzés, füttyentés, stb. Az előre kódolt válaszuk az, hogy ez is bántó, sértő, zaklató, mégpedig minden esetben, minden megnyilvánulásban. Erre Te a visszakérdezéseddel egyértelművé tetted, hogy "pozitív kicsengésű" jelzés esetén elképzelhetőnek tartod, hogy az nem sértettséggel, bántottsággal, nehezteléssel, zavarral töltene el, hanem akár bizonyos keretek között örülnél is neki. Ennyi a történet.

2021. okt. 14. 10:01
 9/15 A kérdező kommentje:

8: Jézus isten.

Akkor ennyivel ne menjen senki utcára.

De sok ideje van az embereknek, a bolhából is elefántot csinálni 😄

2021. okt. 14. 10:19
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

Meleg vagyok (nem tudom, hogy ez lényeges-e, de gondoltam leírom, ha esetleg fontos), szerintem a válaszoddal nincs semmi gond, ötletes. Nem kell velük foglalkozni.

Ennyiért kitiltani egy csoportból... Miért?

2021. okt. 14. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!