A baloldal vagy a jobboldal a jó oldal? Mik az előnyeik és hátrányaik?
Figyelt kérdés
Akár elvileg, akár gyakorlatban.2010. szept. 2. 10:11
11/16 anonim válasza:
az a réteg amelyik nem dolgozik csak elvesz meg élősködik az "nem hasznos" szerintem.
12/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom, mintha a baloldal kicsit rövidlátóbb lenne, és szűkebb látókörű, például mikor 2002-ben a kormányzás elején kölcsönöket vettek fel szociális célokra, ezzel visszavetve az országot 10 évre, és az eladósítás is rá jellemzőbb. A baloldal eddig sokkal több rosszat okozott hazánkban, ez a 12 év, és az az előtti 40 év.
2010. szept. 2. 11:34
13/16 anonim válasza:
Nincs ilyen, hogy baloldal és jobboldal. Ez az egész egy hatalmas kamu. Egy minden fronton támadott, lerasszisztázott, leszélsőségesezett nemzeti oldal van és a globális nagytőkét (néhány bankárcsaládot) feltétel nélkül kiszolgáló politikai elit van.
14/16 anonim válasza:
63%
Nem zavar, hogy ezt a szöveget skandálod többezer más Jobbiknyikkal együtt, anélkül, hogy felfognád, hogy mit beszélsz, meghogy belegondonál, hogy mekkora is ennek a kijelentésnek a valóságalapja?
Gondolkodni kéne és a saját szemeddel megvizsgálni a dolgokat, nem követni a birkákat.
15/16 anonim válasza:
Persze, bizonyára én vagyok a birka.
Az pedig teljesen normális, hogy bármerre nézek a világon mindenhol ugyanazokat az ülepeket nyalják fényesre a politikusaink...
16/16 bumbi02 válasza:
hülyeség a bal és jobb oldal.. ma is két oldal van, van a politikusoké, meg a mienk.. mindig a politikusok járnak jól.. mi meg megszavazzuk hogy a következő négy évbe meik járjon a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!