Fideszesként melyiket választanátok?
Az a helyzet, hogy sok ellenzéki szavazó állandóan itt a Fidesz szavazók esetleges " heckelésével" foglalkozik...
Én sok Fidesz szavazót ismerek, eddig egy sem szavazott az előválasztáson...
Szóval az ellenzéki szavazók inkább foglalkozzanak a saját katyvaszukkal...
Én viszont konkrétan sok fideszes szavazót láttam szavazni. Nagyon nem egyformák, és nyilván nem mindegyiket lehet észre venni.
A hozzáállás vegyes. Sok átkozódó, sőt (sikertelenül) rendbontani szándékozó is volt a sátrak előtt. Egyikükkel megpróbáltam beszélgetni, sikertelenül. Meg se hallotta, amit mondtam. De ezen nem érdemes kiakadni.
Értem hölgyem, hogy kíváncsi vagy, de fölösleges, meg nem fogsz tudni semmit. Ahogy én is sok fideszessel próbálkoztam, a motivációt próbáltam kideríteni. Volt okos és buta, volt minden, csak eredmény nem. Semmit sem tudtam meg, pedig nagyon érdekelne. Pusztán elvi alapon. Ha így jobb, tudománys szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!