Melyik vakcinát választanátok, amikor mindegyikről súlyos botrány derült már ki?
-A világ egyik legátoltottabb országában, Izraelben ahol CSAK Pfizerrel oltottak mindenkit, minden 4 áldozatból 3 duplán beoltott volt.
-Az AstraZeneca-t már nagyjából mindenhol betiltották a maradandó vérrögképződési zavaros botránya miatt, meg a hatásfoka is igen csak lócitrom volt.
-Oroszországban a Spitnyik V hazájában már egy hete minden egyes nap megdől a napi halálozás és az új fertőzött szám is.
-A Kína kezében lévő WHO annak után, hogy bebizonyosodott a Sinophram hatástalansága, és még a gyártó is elismerte, hogy silány a terméke, fintorral az arcán jóváhagyta, de csak olyan országoknak javasolta ahol nincs más és nyomor van. (ezzel India vidéki részeire célzott)
-A Moderna átesett számos szennyeződéses botrányon, most pedig a skandináv országokban sorra tiltják be, főleg a fiatalok elől, annak most kiderült lehetséges maradandó mellékhatásai miatt.
Melyik trutymóval érdemes beoltani magad, most hogy néhány ilyen botrány és tény letisztázódott?
"...mindegyikről súlyos botrány derült már ki..."
Ez így hülyeség. Mindegyikről tálalták már szenzációként, hogy mondjuk minden ezredik, vagy tízezredik oltásnál milyen mellékhatásai lehetnek.
Erre meg a sok egybites konteósnak rögtön elindult a nyálelválasztása, miközben zabálja a lázcsillapítót, fájdalomcsillapítót, antibiotikumot, amiknek kb ugyanilyen előfordulással még durvább mellékhatásai is lehetnek.
Én oroszt kaptam - ami most szívás ha nyugatra akarok utazni - volt egy nap, amikor eléggé vacakul éreztem magam tőle, és ennyi.
Ez az egész a bizalomról szól. Aki bízik az orvoslásban orvoshoz megy, aki meg nem, az hívja a piócás embert. A lelke rajta. Gyógyuljon meg, de hagyjon engem békén a hülyeségével.
Amúgy ezt megpróbálhatnád úgy is, hogy nem hazudsz tételesen.
Az izraeli halálozások háromnegyede az oltatlan 10%-ból kerül ki, az Astra tömeges betiltásairól nyugodtan szabad forrást linkelni hiteles weblapokról, a Sputnyiknak a világon semmi köze a halálozáshoz egy olyan alacsony oltási hajlandóságú országban, mint Oroszország, a WHO a Sinopharmot valóban vészhelyzeti alkalmazásra engedélyezte, tekintve, hogy sokkal olcsóbban adható (feltéve, hogy nem olyan remek üzlet keretében vásárolod mint Pártunk és Kormányunk), a Moderna ideiglenes korosztályos korlátozását marginális mennyiségű embernél betiltásnak nevezni, meg megint égbekiáltó baromság. Ezért lenne fontos, hogy szövegértést meg forráskritikát tanuljanak az emberek.
"Oroszországban a Spitnyik V hazájában már egy hete minden egyes nap megdől a napi halálozás és az új fertőzött szám is."
34.8%-os az átoltottság van Oroszországban.
Ha nem akartam volna külföldre menni akkor egyiket sem választottam volna.
De így hogy akartam, azt választottam ami éppen a leggyorsabban volt, az a Pártunk és Kormányunk által legmagasabb áron beszerzett sinopharm volt.
Aztán most majd lehet beadatok egy pfizert, mert azt mondják azt felülírja a kínait papíron is, így azzal már bárhova mehetek.
Aki akarta már beoltotta magát itthon, te pedig még mindig itt nyekegsz azon, hogy milyen veszélyes.
Itthon is, külföldön is bizonyított a vakcina. Ti, oltásellenesek hiába erőlködtök, hiába hozzátok a kamu statisztikákat, az esetek többsége az oltatlanok közül kerül ki, hiába nem ezt állítja a kedvenc konteós oldalad.
Kérdező, miért jó hazudni??
Akkora hülyeségeket írsz, hogy az csak naaaas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!