Ha Orbán régen az oroszok ellen volt, akkor most miért közeledik feléjük?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, nem nagyon értek a politikához, úgyhogy nem mocskolódni szeretnék, csak tényleg nem értem, hogy van ez. Nincs sok információm erről, és nem tudom, hol keressem, segítsetek! Kérlek ne személyeskedjetek és segítő szándékkal írjatok!
Szóval csak mint egy egyszerű ember egyszerű logikával kérdezem, hogy hogy van ez? Nem az volt a lényeg, hogy a rendszerváltással elvágtuk magunkat az oroszoktól, hogy függetlenek lehessünk? Most meg állandóan Putyinnal találkozunk meg közeledünk az oroszok felé? Nem értem én ezt.
2021. okt. 13. 00:50
21/21 A kérdező kommentje:
10-es, oké, hogy a törökökkel is van történelmi múlt, de az már régen volt az oroszokhoz képest, van elméleti esély a változásra. Nem egy ember élet alatt történt.
2021. okt. 13. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!