Ha Orbán régen az oroszok ellen volt, akkor most miért közeledik feléjük?
Fiatal vagyok, nem nagyon értek a politikához, úgyhogy nem mocskolódni szeretnék, csak tényleg nem értem, hogy van ez. Nincs sok információm erről, és nem tudom, hol keressem, segítsetek! Kérlek ne személyeskedjetek és segítő szándékkal írjatok!
Szóval csak mint egy egyszerű ember egyszerű logikával kérdezem, hogy hogy van ez? Nem az volt a lényeg, hogy a rendszerváltással elvágtuk magunkat az oroszoktól, hogy függetlenek lehessünk? Most meg állandóan Putyinnal találkozunk meg közeledünk az oroszok felé? Nem értem én ezt.
Mert nem kell az olyan embereknek, akik a demokráciában hisznek. A néppárt is kitette, mint macskát sz.ni Itthon meg azt kamuzta: kilépett.
:D
Mindig harcol valamivel. Senkinek sem gyanús ez a retorika?
1. Ne keverd a modern Oroszországot a kommunista Szovjetunióval.
2. Oroszország fontos kereskedelmi és energetikai partnerünk, és az is marad, ez a realitás, célszerű jóba lenni velük, bárki is a magyar vagy orosz kormányfő.
3. Putyinba ránézésre több ész szorult, mint mondjuk Bidenbe, Junckerbe meg Ursulába együttvéve, és hasznos partner ehet más területeken is.
"Ne keverd a modern Oroszországot a kommunista Szovjetunióval." Milyen lényeges különbségek vannak, amit nem vettem észre? El akarnak nyomni bennünket és ennyi, nem? 30 év alatt tud gyökereiben megváltozni egy ország? Az is elég segítség, ha linkelsz, ha hosszú lenne leírni.
A 2-es pontot belátom, elfogadom.
De igazából akkor csak névleg vagyunk "függetlenek", nem?
"Mikor szólt bele Oroszország abba, milyen gyermekvédelmi törvényük van?"
Konkrétan az orosz propaganda törvényt másoltuk le és korlátozzuk vele saját állampolgáraink szólásszabadságát és egyéb jogait.
"Ha Orbán régen az oroszok ellen volt, akkor most miért közeledik feléjük?"
Mert világéletében egy szélkakas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!