Más is így van a szavazásával?
Nem szavazok fideszre, hanem majd ellene, eddig oké. Viszont.
Az előválasztás első fordulójában és most a másodikban is folyamatosan követem a híreket, a különféle megnyilatkozásokat, mérlegelem az érveket egyik-másik mellett, de 100%-os bizonyosságot nem érzek magamban egyik felé sem.
Picit furcsának találom a végletekig elkötelezett rajongókat mindegyik oldalon. Honnan tudják, hogy a kedvencük a legjobb?
A kivételes helyzet miatt, azt is mérlegelni kell kinek milyen esélye van a fidesszel szemben, milyen szellemiségű kormányzást, milyen minőségű munkát végeznének. Ezt egy nagyon tájékozott zseninek sem lenne könnyű kikalkulálni, egy átlagember aki néha elolvas egy-egy hírt, meg szinte lehetetlen biztos döntést hoznia.
Várd meg a holnapi TV vitát szerintem.
Az én jelöltem se tökéletes, de a korábban látottak alapján Partizán viták, miniszterelnöki viták stb. a másik jelölt nálam nem volt opció.
Az utolsó nap tervezem a szavazást, megnézem a holnapi vitát, meg holnapután is lesz a zöld témákról.
Dobrevet egy kompetensebb politikusnak tartom aki minőségibb munkát végezne, főleg nemzetközi színtéren. Amellett balos, és szerintem a növekvő társadalmi egyenlőtlenségek miatt jót tenne egy kicsit balosabb kormányzás. Én is inkább balra húzok mint jobbra.
Dobrev ellen szól viszont a magasabb elutasítottsága, mi van ha emiatt bukjuk a jövő évi választást?
MZP eddig nem volt a fidesz célkeresztjében, ha ő nyerne biztosan beindul a gépezet és feltornásszák az elutasítottságát akár Dovrev szintjére. Amihez ő is aktívan hozzájárulna a kiszámíthatatlan nyilatkozataival. Dobreven talán már nem tudják tovább rontani ezt a mutatót, de úgy sejtem az ő pártja nem is annyira demokratikus, mint a nevében.
MZP a talpig becsületes embernek adja el magát, aki nem Gyurcsány. De úgy érzem neki sok problémára nincs igazán válasza, vagy nem olyan részletekbe menően kidolgozva mint a másik oldalon.
A KG kipöckölése alapján úgy tűnik MZP tisztességét és a kormányváltás meletti elhivatottságát néha elnyomja az egója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!