Van remény hogy Márki Zay Péter fog győzni, mennyire hihető az index szavazása?
Eddig Karácsonyt hozták ki győztesnek az ilyen szavazások, volt amelyik Jakabot. Azoknak mennyire volt igaza?
Még magának az előválasztásnak sincsen jelentősége, mert a valódi választásra nem csak azok fognak elmenni akik most ezen szavaztak.
"Még magának az előválasztásnak sincsen jelentősége, mert a valódi választásra nem csak azok fognak elmenni akik most ezen szavaztak."
...azért csak nem mellékes, hogy ki lesz az ellenzék jelölt
#5 Te leszólod a mamádat a döntése véleménye miatt, most én meg tegyem meg veled ugyanezt?
Amit te csinálsz az szerintem pont akkora marhaság és éppen olyan rossz döntés, értelmetlen. De a te döntésed. Tartsd tiszteletben a mamád döntését, mert semmiben sem másabb mint a tied.
Amúgy jó lenne ha elgondolkodnál azon, hogy van-e MZP-nek pártja egyáltalán, mert nincsen. Tök mindegy hogy most mit hiszel róla, milyen pletykának nem hiszel, ugyanaz a politikai csoport, ugyanazok a parlamenti képviselők fognak majd mögötte állni, mint Dobrev mögött - vagyis pontosan ugyanaz lesz a következménye ha MZP kormányra kerül, mintha Dobrev lenne a miniszterelnök.
Ha szerinted a mamád felelőtlenül dönt, mert Dobrev ártana a fiataloknak, a jövőjüknek, akkor értsd meg hogy ugyanez igaz MZP-re is, mivel ugyanazt kell majd tennie kormányon, mint Dobrevnek kellene - mert ugyanazok szavaznak majd mindenről bármelyikük is lesz most a nyertes.
Nem szólom le a mamám! xD
Akárki nyeri az előválasztást, én arra fogok szavazni jövőre! De addig is MZP-t támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!