Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Nem érzitek, hogy...

Fideszesek! Nem érzitek, hogy most el kell menni szavazni Klárira?

Figyelt kérdés

Ismert, hogy Orbán azért nem számoltatta el a Gyurcsány klánt, mert olyan tehetséges Gyurcsány, hogy Orbán malmára hajtja a vizet. Tönkretette az országot és még zagyvaságokat beszél állandóan, amivel az ellenzék előtt ássa a sírt. Most ha Dobrev nyerné az előt, akkor borítékolható lenne a sima Fidesz győzelem, talán még a 2/3 is...

...Viszont ha most Márki-Zaj leveri Krárit, akkor még a kiábrándult ellenzék is elmegy szavazni erre a Márkira, aki szintén útálja a DK-t a programjával, politikusaikkal együtt. Még az ingadozó is elmegy erre a jobboldalira szavazni

A pártközpontba is már Dobrevnek drukkolnak [link]

Nem kellene most elmenni szavazni?

2021. okt. 12. 17:41
A kérdező szavazást indított:
Igen, megyek szavazni Dobrevre, hogy Orbán győzzön!
Igen, kéne, de nem teszem
Talán. Nem is tudom
Nem. Dobrev sokkal rosszabb ellenfél lenne, mint Márki-Zaj
Tök mindegy, ezt is, azt is le kell győzni!
28 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%

Az előző körben is szavaztam, vittem a családot.

Most is mentem már első nap, vittem a családot, pár barátot és egyre többet beszélek rá. Javaslom mindenki tegye ezt.

2021. okt. 12. 17:49
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Aki ertelmes fideszes az nem fog az orszag sorsaval kapcsolatban ilyen kockazatot tenni, (mert mi van ha meg is nyer Dobrev), aki meg nem az nem igen erti ezt a strategiat.

Osszessegeben ugy gondolom h ha szavaznak is fideszesek, akkor is kb 50-50% ban fognak MZP es Dobrev kozt donteni ilyen olyan okbol.

2021. okt. 12. 17:51
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Az eszedbe sem jutott még, hogy MZP úgy kettéverte még az ellenzéki tábort is, hogy rá nem fog szavazni egyetlen DK szimpatizáns sem, akkor pedig ugyanúgy nyer Orbán? Ezért volt kár bomlasztani,mert csak közösen sikerülhet kormányt váltani. Nem tudom egyébként, szerintem nem nagyon szavaznak Fideszesek, őszintén így gondolom, de ha már igen, akkor én is Dobrev Klárának örülnék ha támogatnák, az a nő esküszöm a legtökösebb az összes férfi közt az ellenzékben. Csak egyedül belőle nézem ki igazán, hogy a földdel teszi egyenlővé a nert!!!
2021. okt. 12. 17:55
 4/16 A kérdező kommentje:

"(mert mi van ha meg is nyer Dobrev),"

mivel Márki mellett nem állnak ki pártok max a momentum, így úgyis megpuccsolná Gyurcsány, ahogy Medgyessyt. Ugyanarra kell Márki, mint a D209-es. Ha Dobrev nyerne, akkor legalább tiszta lapokkal játszanának. 😑

2021. okt. 12. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
66%
Az ukránok vagy a cigányok fogják ezt kitaktikázni amit itt felvázoltál ?
2021. okt. 12. 18:05
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem érzem úgy, nem követtem az eseményeket, nem tudnék kire szavazni.
2021. okt. 12. 18:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Kellene aktivizálni a droidokat telefonon, hogy tessék Klárikára szavazni a krumpliért. Ez milyen lenne már? Egy átlag fideszes erre mit lépne?
2021. okt. 12. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem szavazok egyikre sem mert nem tudom melyik lenne jobb, meghagyom az ellenzékieknek, ők biztos jobban ismerik a két jelöltet.
2021. okt. 12. 18:45
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Én nem érzem.
2021. okt. 12. 18:46
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Ha most Klári nyer, a választások előtt csinál a kormány egy baklövést, simán Klári lesz a kormányfő, na ezt nem kockáztatom meg.
2021. okt. 12. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!