Tényleg ha Dobrev győz, akkor Fideszesek koccinthatnak és ezért sok Fideszes elmegy majd Dobrevre menni szavazni?
Figyelt kérdés
Van egy nagy fideszes aki mesélte tegnap este hogy elmegy Dobrevre szavazni.. én csak néztem miért... erre mert akkor tuti Fidesz győzelem..2021. okt. 9. 15:03
1/10 anonim válasza:
Hajra Magyarorszag! Hajra magyarok! :)
2/10 anonim válasza:
Dózsa népe, bontsd ki zászlód, itt a helyed,
Őseinknek akarata jár teveled,
jobb magyar jövendő, kürt szava harsog a földeken át.
Jólétben független, szép Magyarország nyer ma csatát.
:)))))))))))))))))))))))))))
3/10 anonim válasza:
Remélem sok ilyen van, akkor a Fidesz talán pofára esne tavasszal. Mert eléggé úgy tűnik, hogy Orbán terve inkább az, hogy megszavazzák MZP-t, akkor már Dobrev most le lenne nyomva, nem kellene izgulni. MZP olyan mint Orbán, a Momentum is egyébként is egy Fidesz-alvállalkozás.
4/10 anonim válasza:
Dobrev nem ellenfel a Fidesznek!!!
6/10 anonim válasza:
Dobrev olyan mint ha feleledt volna Lenin ... ezt egy jozan eszu ember sem akarhatja!!!! :)))
7/10 anonim válasza:
Ha Dobrev lenne az összefogás szerint a megváltás akkor inkább el sem megyek szavazni. Rohadjon le a kezem ha én gyurcsányt hatalmohoz segítem.
8/10 anonim válasza:
Pedig Klárika fog nyerni
Utána megveri Orbánt is
Mindenki el lesz számoltatva, euro lesz és európai fizetés, nyugdíj, családi pótlék
9/10 anonim válasza:
Mi vagy te, sámán hogy így látod a jövőt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!