Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen lesz idén...

Szerintetek milyen lesz idén a téli ünnepi időszak tavalyhoz képest?

Figyelt kérdés
Vajon idén már normálisabban karácsonyozunk, szilveszterezünk meg miegymás?

2021. okt. 12. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Többé-kevésbé olyan lesz, mint a covid előtt, legfeljebb oltatlanokat érintő korlátozások lesznek.
A tavalyinál szabadabb lesz, de nem olyan, mint azelőtt, pár mindenkit érintő korlátozás be lesz hozva.
Ugyanaz lesz, mint tavaly, mindenkit érintő korlátozások, minden bezárva, minden elmarad, maradjotthon, mindmeghalunk.
29 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Semmilyen, mert addigra mind kipusztulunk ebben a kamunáthában.
2021. okt. 12. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha a 2012.december 21-et megfordítjuk 2021 december 21-re,akkor nem biztos,hogy normálisabb lesz.
2021. okt. 12. 14:01
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
2: egy diszlexiás 2021 helyett 2012 írt anno.
2021. okt. 12. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Pont olyan lesz a karácsonyom, szilveszterem, mint az elmúlt 40 évben.
2021. okt. 12. 14:21
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz semmilyen, mert jön a delta mutáns a meg a negyedik hullám és mind meghalunk tőle.
2021. okt. 12. 15:39
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Őszinte leszek, nekem tavaly sem volt sokkal másabb sem a karácsony, sem a szilveszter. Nekünk nincs nagy családunk, nem megyünk sehova. Szilveszterkor sem megyek buliba, koccintunk éjfélkor és alszom. Egy szokásos karácsony előtti vacsorára/buliba szoktam menni az egyik társasággal, na az nem volt tavaly, de hát bumm. Remélem idén már lehet, de megvan esély, hogy megint nem.
2021. okt. 13. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Én veszek ajándékokat szeretteimnek és fölrakom majd a maszkot nehogy véletlenül elkezdjek fertőzni.
2021. okt. 14. 03:40
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Kevesebb lesz a petárda, több a fenyő.
2021. okt. 17. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Jön újra a rettegtetés, meg a covidiktatúra. Mindaddig így lesz, amíg tűrjük ezt.
2021. okt. 24. 01:45
 10/10 anonim válasza:
84%

Hát, mint tegnap ki lett jelentve, ismét jönnek korlátozások.

Ha most megnézed a magyarországi Covid statisztikát, láthatod, hogy az utóbbi egy héten elkezdett megint felmenni a napi új fertőzések száma. Ez volt tavaly is, csak most kicsit azt hittük hogy megússzuk, mert október vége van, tavaly meg már szeptemberben fújták a riadót.

Szerintem akkora balhé már nem lesz mint tavaly volt, most jön a maszkviselés a tömegközlekedési eszközökön hétfőtől, aztán biztos vagyok benne hogy jön majd a boltokban is, esetleg a tömegrendezvényeket is felfüggesztik ismét, de reményeim szerint kijárási tilalom, meg a vendéglátóipar teljes bezárása már nem lesz. Aztán ki tudja, tőlünk keletre is mi van Romániában.

2021. okt. 29. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!