Melyik időszak volt jobb?
Legalább találtál volna egy 4-el osztható számot, de még ez sem sikerült a hülye fideszes agyadnak
Neked meglepő lesz, a 2052 ugyanis osztható maradék nélkül néggyel.
MSZP-SZDSZ kormány sokkal szabadabb volt, bemehettél pl az M1-be Kossuth rádióba vagy bárhova és teli torokból anyázhattad az akkori minielnököt következmények nélkül...próbáld meg ezt most
És akkor is ellenzéki érdekeket képviseltem, de sokkal szabadabb voltam...nem kívánnám vissza azt az időszakot mégis fényévekkel jobb mint ma .
#2 Ne bántsál már, diszkalkuliás vagyok :(
(1 voltam)
#8 Akkor ezt kellett volna leírnod neki, hogy elszámolta.
Ehelyett megpróbáltál nagyot mondani és parasztkodni. Ilyen amikor a fagyi visszanyal!
#8 nem én fogalmaztam meg, hanem fogalmazta meg. Kuka hulladék indiai Google, hulladék hangfelismerője, utólag is át javítja a helyesen felismert szót helytelenre.
Egyébként hol próbáld meg paraszt hozni és nagyot mondani aki írta azt a választ? Nem látom. (Igen itt most meghagytam hogy ez az indiai csoda milyen jól működik) 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!