Nem is volt olyan rossz az a "Nokiás-dobozos" időszak?
Figyelt kérdés
15 millió... hol van már az?!
Napi szinten röpködnek - átvitt és szószerinti értelemben - a százmilliók.
Az átlag ember csak pislog hogy "ami befolyik, az rögtön kifolyik" persze egyesek zsebébe.
2021. márc. 18. 14:24
A kérdező szavazást indított:
elképesztő hová süllyedtünk
én így szeretem! sok krumplival
18 szavazat
1/5 anonim válasza:
Ne is mondd.de jó lenne ha pénztáros is csak ennyit kapott volna.komolyan mondom hogy örülnék neki,mi több azt is ki merném jelenteni hogy meg is érdemli az utolsó forintocskáig.
2/5 Rothadó Narancs válasza:
Ég és föld a különbség.
3/5 Molyember válasza:
Egyszer azt írta itt az egyik derék polgár, hogy ha nagy pénzeket lopnak, az csak annak a jele, hogy jobban megy a gazdaság. :)
A magyarok imádják a korrupciót, minden erejükkel, kétharmados többséggel kiállnak mellette. Ilyenek vagyunk, csalók és tolvajok.
4/5 anonim válasza:
A nokiás időszak is szörnyű volt. Viszont ami most van, az tragédia. o 1 g
5/5 anonim válasza:
Jah, nokia doboz.
Szerintem meg kellene kérdezni erről ferit is, hogy a Mávon meg a MOL-on mennyit keresett.
Esetleg az autópályákon meg még tudnám sorolni, hogy mi mindent adott el.
Ehhez képest Orbán stadionjai ajándékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!