Meddig fog tartani ez az időszak, hogy csak az oltottak mehetnek bizonyos helyekre? Mikor fogják kiterjeszteni az igazolvánnyal nem rendelkezőkre?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 16:00
1/14 anonim válasza:
Szerintem csak arra hazsnálják, hogy még pár százezer embert rászedjenek az oltásra. A turistaszezonra szerintem eltörlik
2/14 anonim válasza:
Propaganda az egész, mert kezdett megakadni az oltásra jelentkezők száma, a kormány meg bevásárolt, sputnikból,meg sinopharm szurikból.
3/14 anonim válasza:
Értelemszerűen addig amíg mindenkit be nem oltanak, így vagy úgy. Önként vagy kényszerrel
4/14 anonim válasza:
Szerintem amíg le nem cseng teljesen a járvány.
5/14 anonim válasza:
3: Olyan nem lesz. A 4-5 milliónál megáll az oltakozni akarok száma, max ezekkel az intézkedésekkel még raszednek 1 millió embert aztán lesz 5,5-6 millió oltott. De azért van pár millió ember az országban köztük én is, akik még akkor sem oltatnák be magukat, ha fizetnének érte.
6/14 anonim válasza:
Amig aktiv a 'jarvanyugyi veszhelyzet' ... ha mar lesz eleg oltott es lesz eleg betegsegen atesett, addigra kialakul a nyajimmunitas, onnantol valoszinu visszaterunk a normal kerekvagasba, de a virus tovabbra is koztunk lesz es barmikor belehalhatsz ha nem vagy vedett.
7/14 anonim válasza:
6# ossal teljesen egyetértek...
8/14 anonim válasza:
#5 én se akarok, de sajnos a munkahelyek is ezt nem fogják díjazni, főleg a fidesz-érdekeltségűek (főnök pl. abból tollasodott meg, vagy ilyesmi).
Szóval munkanélküliek leszünk...
10/14 anonim válasza:
WHO mar regen megmondta, hogy mindenkinek erosen ajanlott oltakozni ... csak azert nem teszik kotelezove, mert a fiatal korosztalyra meg nincs megfelelo vakcina. Utana lehet, hogy a WHO kotelezove fogja tenni a covid oltakozast.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!