Mást is folyamat hívogat a DK meg üzeneteket küldözget neki?
Figyelt kérdés
Körülbelül ez a 3. alkalom, hogy hívogat a DK telefonon, hogy így Dobrev majom meg úgy Dobrev majomra szavazzak SMS-eket küld hiába tiltom le az egyik számot utána hívnak ismeretlenről, és tolják a dumát. Hogy lehet megszabadulni ettől a piócáktól? Kb a 3. alkalom hogy éjszakázás után felébresztenek, és visszaaludni se tudok úgy felb*ssza már az agyam. Van erre valami módszer? Tudom halkítsam le a telefont, de akkor ha melóhelyről hívnak, vagy bármi fontos jön azt sem hallom.2021. okt. 12. 11:40
11/14 anonim válasza:
Nekem Viber sms jött Márkitól.
12/14 anonim válasza:
Kezdek depressziós lenni, engem egyik sem hivogat. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint csak engem ver a sors. 3. alkalom hogy felkeltett a hívásuk,de kb 15. alakalom hogy hívtak/üzenetet küldtek. Köszönöm #4-es letiltottam az ismeretlen hívótól való kicsörgést remélem mostmár megunják a DK-s majmok hivogatásomat. Még ha én lennék a szavazójuk, de baszki ha félkarom levágnák se...
2021. okt. 12. 13:00
14/14 anonim válasza:
(4) Teljesen mindegy, milyen a politikai beállítottságod: a zaklatás, az zaklatás! -Egészségedre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!