Mást is folyamat hívogat a DK meg üzeneteket küldözget neki?
Figyelt kérdés
Körülbelül ez a 3. alkalom, hogy hívogat a DK telefonon, hogy így Dobrev majom meg úgy Dobrev majomra szavazzak SMS-eket küld hiába tiltom le az egyik számot utána hívnak ismeretlenről, és tolják a dumát. Hogy lehet megszabadulni ettől a piócáktól? Kb a 3. alkalom hogy éjszakázás után felébresztenek, és visszaaludni se tudok úgy felb*ssza már az agyam. Van erre valami módszer? Tudom halkítsam le a telefont, de akkor ha melóhelyről hívnak, vagy bármi fontos jön azt sem hallom.2021. okt. 12. 11:40
1/14 anonim válasza:
Engem MZP hívott, hogy lépjek vissza!!
Üdv Gergely
2/14 anonim válasza:
Engem is MZP hívott, hogy lépjek vissza 🤔🤔!!
Üdv. Jakab Péter
3/14 anonim válasza:
Engem csak KariGeri hívott, de azóta elütötte egy villamos.
4/14 anonim válasza:
Következetes tiltás az elsődleges módszer! Hidd el, idővel kimerül az általuk üzemeltetett telefonszámok listája!
II. vonal:
Állítsd be úgy a telefonodat, hogy az azonosító nélküli hívásokra automatikusan küldje ki a foglalt jelzést!
Ha ez lehetetlen, akkor készíts egy olyan "csengőhangot", ami nem csörög, - néma, - és rendeld hozzá az azonosító nélkül érkező hívásokhoz!
Innentől kezdve bekaphatják a keményen meredő emlőcsúcsot!
5/14 anonim válasza:
4#+: Speciel, az azonosító nélküli hívásokra, ismeretlen számokra rá sem mozdulok, - napestig csöröghet az illető, még ha maga a lyézus is, fehér lepelben! De nem is zaklat senki!
6/14 anonim válasza:
Nekem hálisten pénzt küldözgetnek úgyhogy nem zavar.
7/14 anonim válasza:
Engem fidesz majmok hívnak, hogy állítsuk meg Gyurcsány urat. ( Biztos félnek tőle)
8/14 anonim válasza:
4#+: Politikai hovatartozás nélkül menne az összes a kukába nálam, - de engem szerencsére valamiért nem talál meg egyik sem! ;)
9/14 anonim válasza:
Dobrev Klára a legjobb magyar politikus, rá ikszelek 2022 ben.
10/14 anonim válasza:
Engem még egy folyamat sem hivogatott! Te kiválasztott lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!