Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone-on messenger-en folyama...

IPhone-on messenger-en folyamatosan online vagyok, postafiókomba mégis e-mail érkezik minden üzenetről? Mit tehetek ha csak akkor kérnék levelet ha nem kapom meg az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Kizárólag akkor szeretnék leveleket kapni, ha üzeneteket nem kapom meg, mert nincs értelme hogy minden üzenetről levél jöjjön amit azonnal látok egyébként is és rögtön válaszolok is rá.

Ha telefonom ki van kapcsolva stb, akkor teljesen logikus hogy értesít e-mail-ben de ha kézbesítődik hozzám az üzenet, ne értesítsen.

2016. nov. 16. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a folyamatos ertesitest. Sajnos alapbol ezt berakja a face, idiotak.
2016. nov. 16. 20:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez azt jelentené hogy ha kikapcsolom, akkor se kapok értesítést ha nem kaptam meg az üzenetet?
2016. nov. 16. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti. De miért zavar ez? Ha van neted ahova jöjjön az email akkor már megy a face is, mesengernél megjelenik ugyis az értesítés, miért kellene még egy email is?
2016. nov. 17. 03:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem mindig szoktam messenger-t használni mg belépni a Fb web-es felületére és szeetek értesülni az üzenetekről, de nem akkor, amikor használom folyamatosan a messenger-t.
2016. nov. 17. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Az iphonera akkor is jön értesítés a messengerre ha nem használod. Az értesítésekben be van állitva?
2016. nov. 17. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!