Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak egy hamis mítosz az,...

Csak egy hamis mítosz az, hogy „Dobrev Klára kormányfőjelöltségével nem lehet leváltani az Orbán-kormányt”? És ezt a hamis mítoszt Márki-Zay Péter és támogatói igyekeznek elhitetni és terjeszteni, szimplán önös érdekből?

Figyelt kérdés

2021. okt. 12. 02:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az a fő baj vele hogy lehet bármennyire tanult, intelligens, jó vezető, ez ellene szóló kampányban elég belengetni hogy "Gyurcsánynééééééé ő is Gyurcsááááááány" és már mennek is a Fideszre ikszelni.
2021. okt. 12. 08:54
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

#11 Gyurcsány az összeomlás szélére vitte az országot három év alatt, és jelentős szerepe volt annak, hogy az emberek hatalmas többséggel választották meg a Fideszt. Akkor is látta mindenki, hogy Orbán milyen, de amikor szakadékból mentenek ki, akkor nem nézed, hogy szaros a kötél, amibe kapaszkodsz.

Tudjuk, hogy Dobrev Klára autonóm személy, aki nem azonos Gyurcsánnyal, de házastársaknál talán nem ördögtől való feltételezni, hogy azonosak a politikai nézeteik. Azonos párt tagjainál sem ördögtől való feltételezni, hogy azonosak a nézeteik. Rájuk mindkettő igaz. Ráadásul ha megnézzük a programját, az interjúit, azok kb. igazolják is. Sértő a feltételezés, hogy csak azért tartom egyenértékűnek Gyurcsánnyal, mert a Fidesz ezt mondja, nem pedig azért, mert van memóriám és tudok olvasni is.

Vegyük mellé még azt, hogy Dobrev pontosan tudja, hogy a férje miatt támadható, ennek ellenére nem lép vissza, mert mindenáron kell neki a hatalom. Ez még akkor is gáz lenne, ha abszolút ok nélkül támadnák, mert azt mutatja, hogy a hatalom fontosabb neki, mint az ellenzék érdekei.

Nem azért mondom, hogy Dobrev esélytelen, mert Márki-Zay híve vagyok, hanem azért vagyok Márki-Zay híve, mert Dobrev esélytelen (és még ha esélyes lenne, akkor sem szimpatikus a programja). Ráadásul Dobrev híveinek a „ha nem szavazol Dobrevre, fideszes vagy” érvelése semmivel nem jobb, mint a fideszes propaganda.

2021. okt. 12. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
98%
Most akkor dobzse-dobzse helyett dobre-dobre lesz?
2021. okt. 12. 12:18
 14/17 A kérdező kommentje:
12-essel én is egyetértek.
2021. okt. 12. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es zseniálisan, és remek hasonlattal ("de amikor szakadékból mentenek ki, akkor nem nézed, hogy szaros a kötél, amibe kapaszkodsz" XDDD ) megfogalmazta azt, amit gondolok.

Hajrá MZP, respect Karácsony!

2021. okt. 13. 17:58
 16/17 anonim ***** válasza:
#13: a dobre szlovákul ugyan az, mint dobzse lengyelül, tehát van esélye :9
2021. okt. 13. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
16 tudom, nagyszülőm tanítgatott szlovákul gyerekként. Ez megmaradt.
2021. okt. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!