Csak egy hamis mítosz az, hogy „Dobrev Klára kormányfőjelöltségével nem lehet leváltani az Orbán-kormányt”? És ezt a hamis mítoszt Márki-Zay Péter és támogatói igyekeznek elhitetni és terjeszteni, szimplán önös érdekből?
Mi abban az érthetetlen, hogy Gyurcsányné eladhatatlan?
Hiaba prédikál egy országon keresztül.
Amúgy, egy irritáló stílusa van annak a nőnek.
Tipikusan olyan, mint amikor az óvónő előadást tart a gyerekeknek, akik feltétel nélkül hiszik el, hogy akikre mutogat azok a rossz bácsik, nénik.
Szerintem megtudná nyerni a választást Dobrev is és Márki-Zay is, abban az esetben, ha jelenlegi ellenzék szoros összefogása megmarad.
Szerintem az emberek többsége változást akar, és Márki-Zay Péter és Dobrev Klára egyaránt nagyon különböznek Orbán Viktortól és a Fidesztől.
Szerintem még az is hamis mítosz, hogy Márki Zayal le lehet váltani Orbán Viktort.
Ő már az ellenzéken belül (!) szerzett magának annyi ellenlábast, hogy ha meg is nyerné az előválasztást, akkor sem lesz belőle semmi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!