Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dobrev Klárának miért nincs...

Dobrev Klárának miért nincs esélye Orbán Viktor ellen 2022-ben?

Figyelt kérdés

2021. okt. 11. 21:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
54%
Pl: migráns politikájuk miatt. Természetesen csak az átlagembert érintené rosszul. A politikában pozitívumként jelentkezne a dolog. A városi iskolákba járnának a gyerekeik, s láthatjuk az ausztriai és német iskolák példáját. A polgárok próbálják inkább magániskolába iratni gyermekeiket, már aki megteheti. Munkaerőpiacon sem lenne már akkora hiány, hogy bért kelljen emelni az embereknek. Segélyezésük, pedig magasabb, mint a legtöbb 8 órában dolgozó magyar bére. Amit nem mindenki nézne szép szemmel...
2021. okt. 14. 09:06
 22/30 anonim ***** válasza:
46%
A kérdés,így csúnya!Matematikailag,ha erre a kettőre hegyezzük ki,akkor pontosan 50-50 százalék.Gyakorlatban már stimmel.Mármint,a tegnapi előválasztásnak nevezett, semmi után. Klárikám,sok,fontos,a választást eldönthető tényről, nem beszélt.Mi lesz a kerítéssel?A 25 év alattiak szja mentessége,marad,nem marad? A családosok visszakapják az adójukat? A nyugdíjasok,13.havi nyugdíja,marad,nem marad?Ez utóbbi esetén,néhány napja,hallottam svájci indexálásról. Most,ezt sem mondta.Talán azért,mert ez kevesebb lenne,mint a 13.havi nyugdíj.Mind magamat,mind ismeretségi körömet,az hogy Polt Péterrel mi lesz,annyira érdekli,mint,hogy mi a helyzet a bálnákkal Japánban.Akkor az eszkimó-fóka arány.Az viszont nagyon,hogy mekkora lesz az a összeg,amit el tudunk költeni? A Kormányét eddig is tudtuk,Klárikámét,most sem.Meg a Márkyét sem. Ettől még Klárikánmak is,Márkynák is van esélye.Elméleti.
2021. okt. 14. 11:15
 23/30 anonim ***** válasza:
22# Szerintem nagyon kevés volt az idő. Igazad van sok kérdésre nem kaptunk választ.
2021. okt. 14. 11:55
 24/30 anonim ***** válasza:
48%
Lehet,de hol van a szerkesztők meg a jelölt-jelöltek felelőssége,hogy szóljanak,Szerkesztő úr/asszony,nem vállaljuk,mert amit mondani akarunk,azt ennyi idő alatt nem lehet.Meg a saját felelőtlenségük! Nem érdekel,hogy egyes körzetekben,ki kit,mivel zsarolt.Az sem,hogy hosszú percekig csak az volt,hogy én,milyen szuper vagyok,a velem szemben álló,biztosan nem győzi le Orbán Viktort.Ez az idő,pont elég lett volna arra,hogy a kerités,25 év alattiak,a családosok,meg a nyugdíjasoknak ,mennyivel lesz több,bármelyik jelölt győzelme esetén.Miért zárjuk ki,hogy amiről,nem beszélünk,az nincs?Nem tudnak jobbat a Kormány ajánlatánál,így arról,nem beszéltek.
2021. okt. 14. 12:35
 25/30 anonim ***** válasza:
22%
A Dobrev a Gyurcsótánnyal együtt trágya dombba valóak. Még egy Gyurcsány kormányzást nem fog eltűrni a nép.
2021. okt. 14. 16:20
 26/30 1112 ***** válasza:
36%
de , van neki.
2021. okt. 14. 17:33
 27/30 anonim ***** válasza:
74%
Kedves Lepontozók!Az lehet,hogy nincs igazam,de nem elegánsabb lenne érveket írni,érveimet,feltételezéseimet megcáfolni? Lehet lepontozni,de így sem én,sem a kérdés iránt érdeklődők nem tudjuk,hogy mi az ami nem igaz,az írásomban?Köszönöm!Huszonnégyes vagyok.
2021. okt. 14. 23:36
 28/30 anonim ***** válasza:
28%

#27 Ezt ezen a fórumon meg kell szoknod, hogy ha ilyen politikai véleményed van akkor le fognak pontozni. Ez főképpen akkor történik meg ha igazad van.

A politika rovatban (de ahogy hallottam a többiben sem) nem azt mutatja meg a pontozásod, hogy mennyire adsz hasznos vagy jó válaszokat, hanem hogy mennyien vannak ellentétes véleményen a tiéddel. Mivel te nem egy automatikus o1g-s ballibes véleményt fogalmazol meg és nem az ellenzéki mantrát nyomod, így egyértelmű, hogy lepontoznak mert ők vannak többen ezen az oldalon.

2021. okt. 14. 23:47
 29/30 anonim ***** válasza:
64%
Köszönöm,hogy írtál! Értem is,meg nem is.A Polt Péter a fontos? Nem az a fontos,hogy a Kormány ajánlatánál,jobbat kínáljanak?Nem a saját kemény vagy puha magot kell meggyőzni,hanem minket,mindenevőket.Bigottakból,a szivárvány oldalon is,egymillió van,meg a sárgán is.A szavazásra meg azért ,legalább négymilliónyian megyünk.A Kormány oldalról,kaptunk ajánlatot,a másik oldalról meg nemhogy jobbat,semmilyen ajánlat,nincs.Még egyszer köszönöm,hogy reagáltál!
2021. okt. 15. 00:00
 30/30 anonim ***** válasza:
34%
Dobrev az Európai Parlament alelnöke! Nekünk Ő kell!
2021. okt. 15. 05:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!