Dobrev Klárának miért nincs esélye Orbán Viktor ellen 2022-ben?
Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 21:04
2/30 anonim válasza:
Mert ő az egyetlen akire még működhet a Gyurcsányozás, és az sok szavazatot vehet el az összefogástól
3/30 anonim válasza:
Mert ha ő lesz az összellenzéki jelölt, akkor a Gyurcsányfóbia miatt olyanok is elmennének a fideszre szavazni, akik egyébként nem tennék.
4/30 anonim válasza:
Valamint tök-totál ismeretlen a közgáz vonal kivételével mindenhol.
5/30 anonim válasza:
Nem úgy mintha MZB nagyobb esélye lenne.
6/30 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, hogy miért erősebb egyeseknél a Gyurcsányfóbia, mint az Orbán fóbia. Orbán már 11 éve fosztja ki az országot és rá mégis szavaznának, csak ne Gyurcsány legyen. Orbán még nagyobb bűnöket vitt véghez, mint anno Gyurcsány.
7/30 anonim válasza:
Dobrev szopóágra teszi Orbánt!
Végre!
8/30 anonim válasza:
A választást az fogja eldönteni, hogy az összefogás képes lesz-e mozgósítani a bizonytalan és a pártfüggetlen szavazókat a saját oldalára. Dobrev nem lesz képes ezeket az embereket az urnákhoz hívni, hogy az összefogás jelöltjeit támogassák.
Mert ő a gyurcsány felesége. Nincs más indok.
9/30 anonim válasza:
"Én meg azt nem értem, hogy miért erősebb egyeseknél a Gyurcsányfóbia"
Mert a Fidesztálibok 10+ éve nyomják már a gyurcsányozás propagandát. Tudod hogy van ennek a pszichológiája, amit sokat mondanank az megmarad az embereknek. Itt eléggé bevált.
10/30 anonim válasza:
Azért erősebb a gyurcsány fóbia mert már megint adóemeléssel kampányolnak. Szerintem eléggé benézték azt, hogy mennyi embernek vesznek ki pénzt a zsebéből a többkulcsos adóval és mennyi fog többet keresni. Akinek pénzt akar kivenni a zsebéből már megint, az nem fog rá szavazni mert azt mondja, hogy ha kevesebb jut az asztalra szarik a demokráciára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!