Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kutyapártra, ISZOMM-ra és...

A kutyapártra, ISZOMM-ra és egyéb baromságokra szavazók mit éreznek?

Figyelt kérdés
Leszavaznak egy pártra ami úgy se jut a parlament közelébe, gyakorlatilag mintha nem is szavaznának. Teljes időpocsékolás még sorban állni is emiatt. A kutyások aztán verik a mellüket, hogy ők a mindenkit bíráló objektív értelmiségiek, hogy kicsesztek a fidesszel meg az ellenzékkel, hogy leszavaztak a kutyákra. Dobják inkább az első kukába a szavazólapot, pont annyit ér a szavazatuk, de legalább nem kell annyi szavazólapot megszámolni, annyival is hamarabb lesz eredmény.
2021. okt. 11. 13:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%

Vannak emberek, akik még azon a neandervölgyi szinten vannak, hogy "az ő egy szavazata nem számít semmit"?

Akkor majd megkérem a kőművest, hogy vegyen ki egy téglát a házadból vagy a legközelebbi fizudnál a 10K-s kötegből kiveszek egyet, úgyse számít az az egy, nem? És még annyit, hogy ha mindenki így állna hozzá, akkor minden párt 0 szavazatot kapna, ez a végszó, nem is magyarázom tovább.

Hátha leesik...

2021. okt. 11. 16:27
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
21: egy tégla nem számít, és ha kötegbe vannak a 10K -sok a fizunál akkor szintén megtudok válni egytől. :-D
2021. okt. 11. 16:59
 23/28 Molyember ***** válasza:
76%

Még mindig nem értitek? :D

Lassan írom: van 2,5 millió biztos Fidesz szavazó. Vele szemben van az Összefogás, ami esetleg (még lassabban írom: esetleg) le tudná váltani a Fideszt. Ha elkezdtek hisztiből mindenféle kispártra szavazni, mert azok olyan jópofák, akkor biztosan (nagyon lassan írom: biztosan) a Fidesz fog nyerni. Vagyis akárhogy rákosizol, akárhogy vered magad a földhöz a különutas, végtelenül frappáns, mély élettapasztalatot, cinikus kiábrándultságot mutató véleményeddel, ezzel csak a Fideszt támogatod. Elsősorban nem ezzel van a bajom, tőlem szavazhatsz a Fideszre, csak ne akard ugy beállítani, mintha valódi alternatívát találtál volna, mert rohadtul nem.

Szépen kérdezem: sikerült megérteni, amit írtam?

2021. okt. 11. 17:12
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
22es nagy király vagy, akkor szerzek még 80-100 ilyen embert, mint te és van havi szinten 1 millám csak úgy. :)
2021. okt. 11. 17:18
 25/28 anonim ***** válasza:
96%
#23: Szerintem ezt mindenki felfogta, de te meg azt értsd meg, hogy nem mindenkinek célja MINDENÁRON leváltani a kormányt. Vannak, akik le szeretnék, de nem tudnak és nem is akarnak ezért bármilyen kompromisszumba belemenni. Hidd el, pontosan tudják, hogy ez mivel jár.
2021. okt. 11. 17:27
 26/28 Molyember ***** válasza:
35%
Tudod, mit, 25-ös? Hiszek neked. Nagyon remélem, hogy tévedek, és az érzelemvezérelt, hisztis butaság helyett átgondolt döntést hoznak, akik egy viccpártra leadott szavazattal próbálnak elérni valamit.
2021. okt. 11. 20:27
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Választáson még soha nem kellett sorba állnom (dél körül, kora délután szoktam menni), kb. 100 méterre van a szavazókör (térképen látom is, mert bőven benne vagyunk a szavazás napján tiltott kampányú 150 m-es körben), úgyhogy nem pocsékolom az időm.

Nem gondoltam kukába dobni az MKKP-ra adott szavazatom, és a számlálóbizottság sem tette. Így hozzájárultam az 1,73%-os eredményükhöz, ami alapján ebben a parlamenti ciklusban állami támogatást kapnak, amiből jótékonysági és közérdekű célokra is költenek. Abban is segítettem őket, de főként az általuk megsegítetteket, hogy ne kelljen 1% alatti eredmény miatt a felvett kampánypénzt visszafizetniük, ugyanis nyilvános szavazás alapján adományozásra fordították.

Így, rajtuk keresztül jót tettem, amúgy nem menetem volna szavazni, mert egyik parlamentbe jutó párt politikusait sem tartottam, tartom, érdemesnek rá.

Hogy komolytalankodnak? Gyenge paródiája a sokhívős pártok viselkedésének, cselekedeteinek.

De ha már ilyen gyakorlatiasan fogod fel, akkor hogyan hasznosult a Jobbik pártlistájára adott 1 092 806, az MSZP-Párbeszéd pártszövetség listájára adott 682 701, az LMP pártlistájára adott 404 429, a DK pártlistájára adott 308 161 szavazat, amit 2018-ban kaptak? Ez összesen 2 488 097 szavazat. (Hogy csak a parlamentbe jutott pártokat soroljam.)

Mit értek el akár külön-külön, akár együtt? Hány törvényjavaslatuk került elfogadásra? Hány törvényjavaslat szavazásánál jutott érvényre az álláspontjuk a kormánypártokkal szemben? A törvényalkotásból ki vannak zárva, tehetetlenségükben jól odamondogatnak, illetve performanszokat csinálnak.

És mit ért például a Jobbik listájára adott több mint egymillió szavazat? Hol is van most a Jobbik listáról bejutott képviselők egy része? És az LMP listájáról bejutottak egy része? Hányan adták vissza a mandátumukat mikor kiléptek a képviselőcsoportból és a pártból is?

Én legalább nem csalódom, nem érzem magam rászedettnek.

2021. okt. 11. 21:17
 28/28 Molyember ***** válasza:
39%
27-es, pont ezért jött létre az Összefogás. Mert a Fidesz 2,5 millió biztos szavazójával szemben a többi párt külön-külön nem tud nyerni, viszont a Fidesz kétharmados többséget szerez, és akkor tényleg csak nézelődni járnak be a Parlamentbe. Ezért írtam korábban, hogy vagy közvetlenül az Összefogásra szavazol, vagy bármi más módon, de a Fideszre. Én is utálom ezt az egészet, de ez van.
2021. okt. 12. 05:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!