Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kutyapártra, ISZOMM-ra és...

A kutyapártra, ISZOMM-ra és egyéb baromságokra szavazók mit éreznek?

Figyelt kérdés
Leszavaznak egy pártra ami úgy se jut a parlament közelébe, gyakorlatilag mintha nem is szavaznának. Teljes időpocsékolás még sorban állni is emiatt. A kutyások aztán verik a mellüket, hogy ők a mindenkit bíráló objektív értelmiségiek, hogy kicsesztek a fidesszel meg az ellenzékkel, hogy leszavaztak a kutyákra. Dobják inkább az első kukába a szavazólapot, pont annyit ér a szavazatuk, de legalább nem kell annyi szavazólapot megszámolni, annyival is hamarabb lesz eredmény.
2021. okt. 11. 13:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
43%

"#1 És ha igen akkor mi van? Szerinted elérnek is akármit az 5%-al?"

Arra szavazok aki nekem szimpatikus. Szabad országban élünk ergó megtehetem

2021. okt. 11. 13:58
 12/28 anonim ***** válasza:
45%

#11-es ,bárki megteheti,csak akkor ne rinyáljatok ott a kövi Orbán ciklusban :D

Kérdező , azért szavaznak erre,mert jó nekik a fidesz.

2021. okt. 11. 14:09
 13/28 Molyember ***** válasza:
27%
A 12-es adott egyedül értelmes választ. Ezek az emberek még mindig nem fogtál fel, hogy két lehetőség van: az Összefogás, vagy a Fidesz. De még ha ezt meg is értették, azt már nem, hogy ha nem az Összefogásra szavaznak, akkor a Fideszre. Úgy érzik, hogy ez valami lázadás a részükről, bemutatnak a rendszernek, még intelligensebbnek is gondolják magukat a többi szavazónál, pedig a szomorú igazság az, hogy ők a leghülyébbek, mert a tudtukon kívül szavaztak a Fideszre, és azt be kell látni, hogy a teljesen öntudatlan szavazó van a legalján annak a képzeletbeli gödörnek, ahova a politikai véleményt okádja az emberiség.
2021. okt. 11. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok teljesen ostoba, szerintem az MKKP konstruktív ellenzéke lenne az összefogásnak, Mi Hazánk nem, ISZOMM-at nem veszem komolyan, problem? Értelmes vagyok, de mi az esélye annak, hogy egy sokszínű pártokból álló ellenzéki szövetség nem esik szét 1-2 éven belül? Akkor megint ott tartunk...
2021. okt. 11. 14:24
 15/28 anonim ***** válasza:
96%

Ja és csak onnan indultam ki, hogy az új szlovák kormány is döcög a 4 féle párttal, plusz a még fel nem álló cseh kormánypárt sorsa is bizonytalan, ott 5 párt fog majd össze.

Ausztriában is van kettő, Kurz épp most bukott meg, ott a következő kancelláron múlik, hogy mennyire lesz Kurz távvezérelt kancellárja, Németországban újfent 3 párt fogja alkotni a koalíciót. Szóval ez sehol se könnyű...

2021. okt. 11. 14:45
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

Mindenki arra szavaz, amelyik párt által képviselt dolgok a legszimpatikusabbak számára. Ha ez egy kispárt, akkor az. Ha sokan megszeretik, akkor nagyobb párt lehet.

Minden párt elindult valahonnan.

2021. okt. 11. 15:15
 17/28 anonim ***** válasza:
46%

13

"hogy ha nem az Összefogásra szavaznak, akkor a Fideszre"

Csodálatos. Rákosi Matyi bőszen helyesel. "Aki nincs velünk, az ellenünk van."

2021. okt. 11. 15:18
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
MKKP lehet vicc párt, de sokszor úgy látom, hogy ők a legkomolyabbak. :-D
2021. okt. 11. 15:51
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek utolsó, azért vannak hasznosabb dolgaik, pl felújítási dolgaik, meg a zöldkutya környezetvédelmi dolgaik,
2021. okt. 11. 16:03
 20/28 anonim ***** válasza:
38%
#17-es köszönd ezt Orbán Viktornak. Ebben a választási rendszerben ez így működik. De majd ti jól megmutatjátok ,bekerül a viccpárt a parlamentbe ,biztos nagyon sokat fognak tudni tevékenykedni ott a fidesz mellett :D A kutyapártnak mondjuk jó lesz, több lesz a lé,cserébe lefestenek 3 padot a sok birka meg tapsol nekik és várja ,hogy az egy százalékos eszem-iszom-kutya viccpártokból nagypárt legyen:D hajrá ,nyomjátok
2021. okt. 11. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!