Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kutyapártra, ISZOMM-ra és...

A kutyapártra, ISZOMM-ra és egyéb baromságokra szavazók mit éreznek?

Figyelt kérdés
Leszavaznak egy pártra ami úgy se jut a parlament közelébe, gyakorlatilag mintha nem is szavaznának. Teljes időpocsékolás még sorban állni is emiatt. A kutyások aztán verik a mellüket, hogy ők a mindenkit bíráló objektív értelmiségiek, hogy kicsesztek a fidesszel meg az ellenzékkel, hogy leszavaztak a kutyákra. Dobják inkább az első kukába a szavazólapot, pont annyit ér a szavazatuk, de legalább nem kell annyi szavazólapot megszámolni, annyival is hamarabb lesz eredmény.
2021. okt. 11. 13:37
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
79%
A Kutyák bejut
2021. okt. 11. 13:39
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
ingyen sört, örök életet
 3/28 A kérdező kommentje:
#1 És ha igen akkor mi van? Szerinted elérnek is akármit az 5%-al?
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Másra szavazni is időpocsékolás ennyi erővel, egyrészt minimális az esélye, hogy pont a te szavazatod bármit is eldöntene, másrészt ebből a bandából egyik se fogja megverni Orbán Viktort.

Akinek az ISZOM szimpi, miért ne szavazhatna rá? Nem csak nyertesre lehet szavazni. Szanyi legalább egy karakter.

2021. okt. 11. 13:40
 5/28 anonim ***** válasza:
3# A többi párt mit ért el az 5%-al?
2021. okt. 11. 13:41
 6/28 anonim ***** válasza:
70%
Nincs normális párt, marad a viccpárt.
2021. okt. 11. 13:41
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Én kitartok az összefogás mellett. Mindazonáltal, aki bizonyos eredmény esetén inkább az MKKP-ra szavaz, azt is meg tudom érteni. Ha a következő 4 évben érdemi gyakorlati haszna nem is lesz, annyi mindenképp, hogy felhívják a figyelmet, hogy valamit nagyon másképp kellene csinálni. De ne legyen így és nyerjen a második fordulóban a megfelelő jelölt, jövőre pedig győzzön a kormányváltás.
2021. okt. 11. 13:44
 8/28 anonim ***** válasza:
71%
Én a jónő-fogó gát miatt szavazok elsősorban, de a Duna bevezetése a nagykörútra is nagyon megérett már.
2021. okt. 11. 13:44
 9/28 anonim ***** válasza:
65%

Azért szavaznak rájuk, mert a bipoláris rendszerben ők csak a viccpártok által érzik magukat megszólítva, képviselve. Magyarországon a többség, szimpátia vagy érdekek mentén húzza be az X-et. Nem elvek mentén alakulnak a ki a vélemények, hanem a másik ellenében. Ha valaki kellően ki van ábrándulva a hazai politikai közegből, akkor miért ne szavazhatna ezekre. A demokrácia lényege, hogy aki választhat, az választható is egyben. Nincs ilyen kikötés, hogy ne szavazz arra, akit a mérések esélytelennek mutatnak.

Ugyanezen az elven mentén az érvénytelen szavazat is sokatmondó, aki a dolgok mögé lát, hiszen az nem csak kormány, hanem adott esetben rendszer és társadalomkritika kifejezőeszköze.

2021. okt. 11. 13:50
 10/28 anonim ***** válasza:
97%

Nézzük csak:

Ha a politikai szocializációmat nézem, most így látom 30 évesen magam.

2006-ban rövid ideig elhittem 15 évesen hittan tanárnőm hatására, hogy Gyurcsány rossz, a Fidesz pedig jó, sőt szimpatikus volt számomra a jobbik meg a szentkorona tan, aztán rájöttem, hogy mindkettő hülyeség.

2009-ben már az LMP szimpatikus volt, mivel öko általános iskolában tanultam, plusz mindig is érdekeltek ez a dolgok, mert tényleg hittem abban, hogy lehet más a politika, aztán 2013 után Párbeszédet tekintettem közel állónak magamhoz, mivel szociális érzékeny baloldalinak tartottam magam, aztán 2016-17 között a kétfarkú kutyákkal is konkrétan megismerkedtem, mert önkénteskedtem nekik, utána meg momentummal is 2017 környékén.

Most ott tartok, hogy az elmúlt hetek kissé megráztak, egyrészt 3 első döntőbe jutott miniszterelnök acsarkodása, másrészt meg az alkuk...

ISZOMM-ra nem fogok szavazni, mert Szanyi pártja ő kicsit egyszinten van Deutsch Tomikával..

Mi Hazánk szélsőséges számomra, nincs kedvem egy szélsőségesen homofób és idegengyűlölő pártra szavazni.

MKKP jó ötlet lenne, biztos nem állna össze a FIDESZ-KDNP-vel, viszont ha az összellenzék által megnyert új kormány hülyeséget tenne, görbetükröt tartana elé, emellett hiszek abban, hogy humorral többre megy az ember, mint az erőszakosággal...

2021. okt. 11. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!