MZP-támogatók, mivel magyarázzátok azt, hogy az ATV „Napló” című műsorának szavazásán DK 61:39 arányban legyőzte MZP-t?
Indeden meg Márki-Zay nyert fölényesen tata
Őszintén úgy gondolom, Péter politikája bár a médiának köszönhetően eljut mindenhová, de hatása csak a pesti értelmiségen belül van. Pesten ezt úgy divat mondani: a Nagykörúton belül téma, egyébként sehol máshol.
Klára úgy tudta megfogni az embereket Pesten és vidéken egyaránt, ahogy az elmúlt 11-12 évben csak nagyon kevés ellenzéki politikus, talán senki sem ilyen szinten. Ez a fő különbség, de igen, egy korábbi hozzászólóval is egyetértek aki az index-el példálózott: nem mindegy, milyen fórumon nézelődsz. Atv-t többségében tényleg baloldali, mszp-s és dk-s érzelműek nézik /szerintem /, de ha nézelődsz kicsit itt a GYK-n, a magyar politika témakörben, 90%-ban Márki-Zay Peti az Isten, és Dobrev Klári maga a hétfejű sárkány akit ki kell iktatni... szóval én nagyon szoros meccsnek érzem, nekem inkább Klára a szimpibb de olyan 53-47% arányban azt érzem, Márki fog nyerni. Ez a megérzésem, meglátjuk jövő héten, mi lesz
Ki használ manapság SMS szavazást, te jó ég.
A legkevésbé sincs jelentősége az ilyen felméréseknek, mert mindkét félnek más a fő szavazó bázisa.
TV-n az idősebb, az interneten inkább a fiatalabb korosztály van jelen. Esetleg a Facebook lehet köztes, mert azt könnyebben tudják kezelni az idősebbek is.
Elég csak megnézni youtubeon Fanmademaker szavazását, ahol több, mint 10.000 ember szavazott és 90%-uk Márky-Zayra. Viszont ott sokan vannak azok is, akik még nem szavazhatnak.
Az előttem lévő hozzászólók zömével egyet tudok érteni. VISZONT - Az én nagyim például 100% hogy fideszes lenne, ha nem lennék mellette. Ő mindig TV2-t néz, pedig tudja, hogy az is egy fidesz-bérenc csatorna. De ő azért is csak azt nézi, mert azt szokta meg, és már nem akar váltani. Sajnos itt kezdődnek a problémák. A magyar nyugdíjas korosztály zöme mindent lenyel, ezért a médián keresztül (TV, facebook) nagyon könnyen befolyásolhatók, és könnyen mozgósíthatók a fidesz (vagy a DK) számára. A fiatalok nagyobb része viszont - szerencsére ezt a propagandát nem nyeli le, ezért nekünk kell változást hozni, a változás kulcsa pedig számunkra egyértelműen MZP. Ahogy MZP is mondta, nekünk unokáknak kell (és már eddig is kellett volna) befolyásolnunk a saját szeretteinket, és nem ennek az undorító kormánynak, akik kemény agymosást végeztek el szegényeken...
Hajrá MZP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!