Mekkora lehet a különbség a Dobrev és a Márki-Zay szavazók átlagéletkora közt?
Nem kell sértegetni egymást gyerekek.
Így nem lesz leváltva az orbáni kleptokrata rezsim.
Vannak különbségek, de a primér cél jelenleg ugyanaz, ezt ne felejtsük.
11-es! Itt egyedül MZP-t ócsárolta/ócsárolja a DK! Gyerekverőzéssel, cigánylistázással, melegek nyilvános megalázásával és hasonlók, amik interjúja elérhető, és rohadtul mást mond ezekről MárkiZay.... Ez az a színvonal, amit a DK képvisel, tökéletes Fidesz párhuzam. Eddig beálltam volna bármelyik jelölt mögé, de ahogy most a DK viselkedik, meg ahogy a szavazóik fenyegetőznek....hát kapjátok be a ferikéteknek, ha nem látjátok, hogy "apátok" miatt szoptok még mindig a Fidesz malmában. Ugyan olyan személyi kultusza van, mint annak a retek Viktornak.
Mantrázzátok, hogy DK nélkül nincs kormányváltás. Leginkább ők az oka, hogy nincs erős ellenzék, és elfelejttek, hogy a fideszmaffiából kiábrándult jobboldal nélkül megannyira sincs kormányváltás. Minden közvélemény kutatásban a Fidesz vezet az összefogással szemben, és van egy nagy, inkább jobbos kiábrándult tömeg, ezt kellene tudomásul venni.
Jah! És 31 éves vagyok, nő, és abszolút liberális érzelmű. De ahogy nem képviseli a Fidesz a jobboldalt, úgy nem képviseli a DK a valódi változást és liberális értékrendet.
Hajrá MZP, másrészt nagytételben merek fogadni újabb Fidesz 2/3ra.
16 Ez nem igaz, Márki-Zay fideszezte le a DK-sokat. Ezért nem Márki-Zay-ra szavaztam, mert nem tudna kormányozni. Gyurcsányt lehet nem szeretni, de a jelenlegi ellenzék nélküle nem tudna kormányozni. Gyurcsány leváltásáról beszél, miközben az ellenzék győzelme esetén a DK lenne valószínűleg a legnagyobb kormánypárti frakció. Ha Gyurcsányt akarja leváltani, a DK meg sem szavazza miniszterelnöknek az Országgyűlésben.
Én MZP trollhadseregétől látok kultuszt. Részemről semmilyen kultusz nincs Gyurcsány iránt, a realitást kell látni, nélküle és a szavazói nélkül nincs változás.
A fideszmaffiából kiábrándult jobboldal alig-alig létezik, ez az MZP-trollhadsereg által kitalált hazugság. A fidesznek stabil, 45-50% között mért, lojális szavazóbázisa van. Ha van is a fideszből lemorzsolódó, kiábrándult réteg, az nagyon kicsit. Az ellenzéki kampánynak nem nekik kell megfelelni, mert az ellenzék ezzel sokkal kevesebbet nyer, mint veszít, mert elveszítene rengeteg baloldali szavazót.
Mi se nem jobboldaliak vagyunk, se nem liberálisok, hanem baloldaliak. Márpedig a bizonytalanokat baloldali, szociális politikával lehet meggyőzni. A többség a progresszív adórendszerben érdekelt, Márki-Zay még ezt az alapvető dolgot sem támogatja, teljesen vállalhatatlan. A bizonytalanok számára a fidesztől való távolság a döntő tényező, és Márki-Zay áll a fideszhez ideológiailag legtávolabb. Ezért nincs esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!