Mekkora lehet a különbség a Dobrev és a Márki-Zay szavazók átlagéletkora közt?
Figyelt kérdés
A szavazásnál nagyon élesen látszik, hogy a DK-s vérnyuggerek aktivizálták magukat és a fiatalok közül nem tudom elképzelni, hogy valaki Dobrev Klárára szavazzon. Elég komoly generációs feszültség lehet még ebből.2021. okt. 10. 23:03
1/38 anonim válasza:
2018-ban a DK-ra szavazók átlagéletkora 55 év volt. Gondolom ez most is akörül lehet. :)
MZP-re nem tudom kik szavaznak, gondolom többségében Momentumosok meg Jobbikosok így ott olyan 30-40 körüli lehet.
2/38 anonim válasza:
Ezt a generációs feszültséget MZP trollhadserege fűti. 30 évesen Dobrevre szavaztam, mert nem akarok többé konzervatív kormányzást. Első körben egyébként Karácsonyra, és Márki-Zay, a balga, azt hitte, rá szavazunk majd a második körben. Súlyosan tévedett.
3/38 IV. KecskeShajt válasza:
Eddig is volt generációs feszültség. Sokszor elhangzanak ilyenek: az ilyen demens öregek vonuljanak már vissza és adjanak teret a fiataloknak / az ilyen mihaszna fiatalok ne mondják meg nekik, tapasztalt öregeknek mi legyen.
4/38 anonim válasza:
Menj fel Márki-Zay oldalára és nézd meg a vicces és a duhito reakciókat. Az atlageletkor 70 év
5/38 anonim válasza:
1)A Momentumosok döntö többsége Dobrevet támogatja. Nézd meg a kommenteket facebookon a Momentumos politikusok alatt. Teljesen fel vannak háborodva MZP támogatásán.
6/38 anonim válasza:
2es te semmilyen ellenzeki kormanyzast nem fogsz latni ha Dobrev lesz a miniszterelnok.
Mellesleg MZP a 6 part kozos programjat kell vegre hajtsa, lehet nagyobb szava lesz de ez nem az Orban rendszer.
7/38 anonim válasza:
MZP megtudja szólítani azokat akik az ellenzék nem tud megszólítani...maradjunk annyiban hogy az több szavazó mint az ország fele.
8/38 anonim válasza:
A dknak es a fidesznek van a legtobb ber kommenteloje (most neztem mind a jobbik mind a momentum facbookjat elleptek), nem veletlen emlegetik sokan kek fideszkent a dkt, hasonlo part fegyelem, Gyurcsany szemelyi kultusza, 5 evesek szintjehez szolo kommunikacio.
9/38 anonim válasza:
ma 23:12
Akkor ki szavazott az első körben MZP-re?
Mert a Momentum bizonyos választókerületekben elég jó eredményt ért el, ellenben Fegyőr meg mindenhol csapnivalóan szerepelt. Az meg valószínűtlen hogy valaki elment szavazni de csak egyénire szavazott és miniszterelnökjelöltre nem.
10/38 anonim válasza:
"A dknak es a fidesznek van a legtobb ber kommenteloje" Tévedsz, midnegyik egy nagy szakta. Nem kellenek nekik bérkommnetlök. A sok rajongóik szívböl csinálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!